Bolulular’ın ulusal siyasette kendilerini temsil etmesi için Ankara’ya gönderdikleri AK Parti milletvekili Arzu Aydın, seçimlerden bu yana vizyonsuz ve çapsız bir politika sürdürmeye devam ediyor. Ankara’da kendisinden beklenen performansı sergileyemeyen, Arzu Aydın beklenen çıkışı yapmak için Bolu sokaklarında show yapıyor.

Bolu Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin yanında bulunan Belediye Çalışma Alanı’nın hiçbir güvenlik önlemi alınmadan yapıldığını hastaların ve hasta yakınlarının araçları ile yolları kullanamadığını dile getirerek Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı vurmak ve tribünlerden alkış almak istiyor. Ufku Bolu sokaklarından öteye gitmeyen bir vekil için bundan fazlasını beklemek çok fazla iyimserlik olur. 

Çünkü AK Parti Bolu Teşkilatı kimin nerde oynadığı belli olmayan dağınık bir futbol takımı  gibi. Forvet diye alınanlar defansa çekilmiş, defanstakiler orta sahada şaşkın şaşkın dolanıyor, teknik direktör zaten takıma hakim değil. Anlayacağınız bir karışıklıktır gidiyor.

Sokaktan geçen sıradan bir vatandaşın ya da AK Partili Belediye Meclis Üyeleri’nden birinin yapacağı bir eleştiriyi, altın bulmuş gibi meselenin üzerine çöken milletvekili Arzu Aydın yapıyor. Kaç defa “yahu Arzu Hanım sen bir milletvekilisin, seni TBMM’ye gönderdik, rakiplerin orada. Git onlarla mücadele et. Tanju Özcan artık senin rakibin ya da muhatabın değil.” dedik anlatamadık. Tutturmuş Tanju da Tanju! Hani derler ya “Şeyh uçmaz müritleri uçurur.” Tanju Özcan’ı da Arzu Aydın uçuruyor.

AK Parti içerisinden bir akıllı çıkıp da; “Arzu Aydın git sen Ankara’da siyaset yap, burada battıkça batıyorsun.” demiyor. O’nlar da bizim gibi Arzu Aydın’ın showlarını izliyorlar.

Mutlu Bilge
30.05.2021 / BOLU
www.bolubilgehaber.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1