Geredespor'a Ülkücü eli

Geredespor Başkanı Celal Uslu'nun maddi destek gelmediği için istifasını açıklamasının ardından, Gerede Ülkü Ocakları Başkanı Veysel Türker bir açıklama yaparak, ilk etapta Geredespor'un Bölgesel Amatör Lig (BAL)'e katılım ücretinin Gerede Ülkü Ocakları tarafından yatırılacağını söyledi. 

27 Ağustos 2023 00:22
Geredespor'a Ülkücü eli

banner63

Geredespor Başkanı Celal Uslu'nun maddi destek gelmediği için istifasını açıklamasının ardından, Gerede Ülkü Ocakları Başkanı Veysel Türker bir açıklama yaparak,  ilk etapta Geredespor'un Bölgesel Amatör Lig (BAL)'e katılım ücretinin Gerede Ülkü Ocakları tarafından yatırılacağını söyledi.

''GEREDESPOR YALNIZLIĞA TERKEDİLMİŞTİR''

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gerede Ülkü Ocakları Başkanı Veysel Türker, ''Bilindiği üzere  geçtiğimiz sezon Bolu Amatör Ligi'ni namağlup tamamlayıp Play Out baraj maçında Yeniçağaspor'u yenerek adını BAL'a yazdıran güzide ilçemizin güzide takımı Geredespor yalnızlığa terkedilmiştir.'' dedi.

''EN KÖTÜ GÜN BUGÜNSE BUGÜN DE GEREDESPOR''

Geredespor'un 1970 yılından bugüne kadar nice başarılara imza atıp şanlı tarihi ile bugünlere kadar geldiğini belirten Veysel Türker; açıklamasında; ''Şunu belirtmek isteriz ki, şahsi ve menfi düşüncelerden arınarak herhangi bir çıkar amacı gütmeksizin, sen ben yok yalnızca Gerede ve Geredespor var diyerek şanlı kulübümüz için taşın altına yalnızca elimizi değil gövdemizi de koyarak mücadele içerisinde olacağımızın bilinmesini isteriz.'' ifadelerini kullandı.

İlk etapta Geredespor'un BAL'a katılım ücretinin Gerede Ülkü Ocakları tarafından yatırılacağını vurgulayan Türker açıklamasını; ''En kötü gün bugünse bugün de Geredespor'' sözleri ile tamamladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1