Cesedin başında selfi çekmişti, ölüm sebebi belli oldu
YAŞAM, 21 Mayıs 2023 13:17Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde 3 gün önce evinde ölü bulunan kadının Adli Tıp Kurumu'unda otopsi raporu çıktı.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde 3 gün önce evinde ölü bulunan kadının Adli Tıp Kurumu'unda otopsi raporu çıktı.
Olay, geçtiğimiz günlerde Zonguldak'ın Alaplı İlçesindeki Konak İş Merkezi'nde meydana geldi. 53 yaşındaki Filiz K.'dan arkadaşları haber alamayınca durumu polise bildirdi. Ekipler Filiz K.'nın kaldığı daireye girdiklerinde kadının cansız hareketsiz yatarken buldu. Yapılan araştırmalar sonucunda kamera kayıtlarında Filiz K.'nın asansöre M.C.Y. ile birlikte bindiği görüldü. Bunun üzerine M.C.Y. sorguya alındı ve olaydan önce eve birlikte geldiklerini sabaha kadar alkol aldıklarını ve uyuyakaldıklarını söyledi. Hatta kadının cesediyle birlikte çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşmıştı.
“Uyuduğunu zannettim “
M.C.Y. ifadesinde ise “Filiz K.'nın uyuduğunu zannettim” dedi. Ailesi geçen ay M.C.Y. için vasi atadığı için cezai ehliyetinin yeterli olmadığı ortaya çıktı ve sorgusunun ardından sonra serbest bırakıldı.
Cumhuriyet Savcısı, Olay Yeri İnceleme ekipleri ve adli tıp doktoru yaptığı ilk incelemede Filiz K.'nin kalp kriziyle öldüğü tespit edildi.
YAŞAM, 21 Mayıs 2023 13:17
Yorumlar (0)

Gerede Belediyesi'nden İtfaiye Eri Alımı Tartışmasına Açıklama

'Hayalet Ağlar' Belgeseli Yönetmeni Ayşenur Sülün: "Bu Film, İletişim Fakültesi Öğrencilerinin Başarısı"

"Hayalet Ağlar"a birincilik ödülü

Bölgesel Amatör Lig'de 2025-2026 Sezonu Grupları Açıklandı: Yeniçağaspor 4. Grupta Mücadele Edecek

Dörtdivan’da İnek Hırsızlığı: Çalınan Hayvanlar Otoyol Kenarında Bulundu

Dörtdivan’a Belediye Konuk Evi kazandırılıyor

Dörtdivanspor U10 Takımı, Sakarya Cup'ta Üçüncü Oldu!

Akarsular Kanalizasyon Hattına Dönüştü: Çevre ve Halk Sağlığı Tehlikede

Dörtdivanspor'da Yönetim Değişikliği

Hüseyin Cahit Çıngı'dan Tanju Özcan'a 'Kınama'

“Gerede’ye Renk Katıyoruz” Resim Sergisi Açıldı

Tanju Özcan’dan Ali Koç’a ültimatom

İsmail Akgül, Tanju Özcan'ı Hastane İnşaatını Engellemekle Suçladı

Dörtdivan'da 2. Etap TOKİ İnşaatları Başlıyor, Şantiye Kuruldu

Yeniçağaspor Bölgesel Amatör Lig'e Katılım ücretini ödedi

Yüksel Coşkunyürek’ten Dörtdivan için önemli açıklamalar

Tanju Özcan, "Zoru görünce topuklamadım"

Tanju Özcan'dan CHP Bolu Teşkilatına Övgü: "Başarılı ve Uyumlu Bir Çalışma Yürüttük"

Tahsin Mert Karagöz'den 2015 Seçim Anısı ve Destek Çağrısı
