Mustafa Akmanşen Hoca son yolculuğuna uğurlandı
YAŞAM, 18 Haziran 2022 06:01Geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle Bolu Abant Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alınan ve yoğun bakım ünitesinde hayata veda eden Mustafa Akmanşen Dörtdivan'da son yolculuğuna uğurlandı.
Geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle Bolu Abant Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alınan ve yoğun bakım ünitesinde hayata veda eden Mustafa Akmanşen Dörtdivan'da son yolculuğuna uğurlandı.
Ömrünü Kuran-ı Kerime ve hafız yetiştirmeye adayan, Dörtdivan'ın önemli değerlerinden Mustafa Akmanşen Hoca, doğduğu ve yaşamını geçirdiği Dörtdivan'da yetiştirdiği talebeleri ve sevenlerinin katıldığı cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Tedavi gördüğü Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hstanesi'nde Cumartesi günü sabaha karşı vefat eden Mustafa Akmanşen'in vefat haberinin duyulmasının ardından sevenleri gözyaşlarına boğuldu.
Sabahın erken saatlerinden itibaren çok sayıda seveni Mustafa Akmanşen'e karşı son görevlerini yapmak üzere Dörtdivan'a akın etti. Dörtdivan Belediyesi cenaze namazının kılınacağı alanda gerekli tedbirleri aldı. Akamnşen'in cenaze namazına Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, Bolu Valisi Erkan Kılıç, Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa, Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay, AK Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Hasan Ural, İl Genel Meclis Üyeleri Şahin Serin ve Dursun Fidan, İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, İYİ Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Sedat Özdemir, AK Parti Eski İl Başkanlarından Ömer Sayın, Mustafa Akmanşe'in yetiştirdiği ve çeşitli mevkilerde görev yapan talebeleri ve vatandaşlar katıldı.
Cenaze namazı öncesinde düzenlenen programda Kuran-ı Kerim okundu ve Mustafa Akmanşen Hoca'nın yakından tanıdığı bazı isimler, Mustafa Hoca ile ilgili anılarını ve duygularını paylaştılar. İkindi namazının ardından cenaze namazını Mustafa Akmanşen'in oğlu ve aynı zamanda Karabük İl Müftü Yardımcısı Ekrem Akmanşen kıldırdı. Cenaze namazından sonra Mustafa Akmanşen Kadılar Mahallesi Mezarlığı'nda defnedildi.
YAŞAM, 18 Haziran 2022 06:01
Yorumlar (0)
Restorasyonlu Minare Fırtınaya Dayanamadı: Dörtdivan Merkez Camii'nde Yıkım ve Akıllardaki Soru İşaretleri
Lider Dörtdivanspor Dur Durak Bilmiyor: Taner Keskin Şov Yaptı!
Sözünün Er'i Emir Olacakoğlu Yeniçağaspor'u Zirveye Taşıyor: 2-1
Dörtdivan'ın Odun Krizi: Mağduriyetin Anatomisi ve Siyasetin Sessizliği Üzerine Bir Analiz
MHP Dörtdivan İlçe Başkanı Gültekin'den odun krizine tepki
Dörtdivan Köylüsünden Orman İşletme Müdürlüğüne Sert Tepki: "Orman Temizliği Değil, Kışlık Odun İstiyoruz!"
İsmail Akgül, "emekli maaşları insanca yaşama seviyesine taşınmalı"
Yeniçağaspor Teknik Direktörü Güngör: "İç Sahada 3 Puanı Vermek İstemiyoruz"
Yeniçağaspor Başkanı Biçer'den İddialı Açıklama: "İnşallah Bu Seyirci 3. Ligi de Görecektir"
Yeniçağaspor Sezona Galibiyetle Başladı: Sinopspor'u Tek Golle Geçtiler!
Tekkedere Köyü'nde Baraj Mağduriyeti: Milletvekili Akgül'den Bakanlara Çağrı
AK Parti'li Yanılmaz, Dörtdivan'ı ziyaret etti
Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den Yeni Sanayi Sitesi Gecikmesine Sert Tepki: "Esnaf Nefes Almalı!"
Sanatçı Çetin Altay'dan Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe'ye Ziyaret
CHP Lideri Özgür Özel, Bolu Belediyesi’nin Proje Tanıtım ve Toplu Açılış Töreni’ne katıldı
Korkunç Kaza: D-100'de Kamyonun Çarptığı Otomobil Sürücüsü Yaşamını Yitirdi
Bolu 1. Amatör Küme'de Yeni Sezon Heyecanı Başlıyor: Kuralar Çekildi
Dörtdivanspor'a Güçlü Destek: İsim Sponsoru YEA Yapı Laboratuvarı Ltd. Şti. Oldu
Bolu'da Korkunç Kaza: Park Halindeki Tır Sürücüsü Can Verdi
