Çorumlular Hakkı Dişli dedi

Bolu Çorumlular Derneği’nin Olağan Genel Kurulu’nda Hakkı Dişli yeniden başkan seçildi. 

30 Aralık 2024 14:05
Çorumlular Hakkı Dişli dedi

banner63

Bolu Çorumlular Derneği’nin Olağan Genel Kurulu’nda Hakkı Dişli yeniden başkan seçildi.

Bolu’da faaliyet gösteren ve etkin sivil toplum örgütlerinden biri olan Bolu Çorumlular Derneği Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Bolu’da yaşayan Çorumluların yoğun ilgi gösterdiği Olağan Genel Kurulda mevcut Başkan Hakkı Dişli ve  A. Halit Köse başkanlık için yarıştı.

265 delegenin oy kullandığı Olağan Genel Kurulda Hakkı Dişli 153, A. Halit Köse ise 109 oy alırken 4 oy geçersiz sayıldı. Bu sonuçların ardından Hakkı Dişli üçüncü kez Çorumlular Derneği Başkanı seçildi.

Bolu Çorumlular Derneği’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu;

Başkan Hakkı Dişli

Murat ARMUTÇU

Alaattin KARAKAŞ

Hasan İŞLER

Eren DİLSİZ

Kemal BORUCU

Barış BOLAT

Fatma ÇETİNKAYA

Ersan AKDAĞ

Hüseyin TÜRKMEN

DENETİM KURULU

Yaşar KABAKÇI

Kaan ERAVCI

İlhan ALBAYRAK

Bayram ARSLAN

Veysel KULA

Kenan AKKAYA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1