Gölcük ranta teslim edildi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 2040 yılına kadar Bolu Belediyesi'nw tahsis edilen Golcuk'ün tahsis kararının iptal edilmesine sert bir dille tepki gösterdi. 

10 Mayıs 2024 22:37
Gölcük ranta teslim edildi

banner63

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 2040 yılına kadar Bolu Belediyesi'nw tahsis edilen Golcuk'ün tahsis kararının iptal edilmesine sert bir dille tepki gösterdi.

"2040 yılına kadar Bolu Belediyesi’ne ücret karşılığı tahsis edilen Türkiye’nin doğa harikası Gölcük’e, dün akşam itibariyle hiçbir gerekçe gösterilmeksizin el konulmuş ve buradan elde edilen, doğrudan Boluspor’a giden tüm gelirler gasp edilmiştir." diyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Gölcük halka kapatılmış, ranta açılmıştır. Yani özetle dün akşamın mağduru Bolu Halkı, çevre duyarlılığı olanlar ve Boluspor olmuştur." dedi.

"Hakkımı Helal Etmiyorum"

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coskunyurek'i de tepki gösteren Başkan Tanju Özcan, Bolu halkı adına hakkını helal etmediğini söyledi. Özcan açıklamasında; "Bu haksız ve hukuksuz kararı alan bakanı Bolu Halkı adına kınıyorum. Bu karara engel olamayan Bolu Milletvekillerine de Bolu Belediye Başkanı olarak hakkımı helal etmiyorum." ifadelerini kullandı. 

"Beceremiyorsan istifa et"

Başkan Özcan sözlerini, "Siz Bolu’nun menfaatini korumak için TBMM’ye gönderildiniz ama Abant’tan sonra Gölcük’ün de ranta teslim edilmesine sessiz kaldınız. Yol yakınken bu karardan vazgeçirtin ya da beceremiyorsanız Bolu halkından özür dileyerek istifa edip Sine-i Millete geri dönün." diye tamamladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1