Köy takımından 1. Amatöre; Parlayan yıldız Kındıraspor

Birinci Bolu Şampiyon Köyler Futbol Turnuvasınnın şampiyonu ve ikinci turnuvada gösterdiği performansla yıldızı parlayan Kındıraspor, Bolu 1. Amatör Lig'e katılıyor. 

15 Eylul 2023 12:03
Köy takımından 1. Amatöre; Parlayan yıldız Kındıraspor

banner63

Birinci Bolu Şampiyon Köyler Futbol Turnuvasının şampiyonu ve ikinci turnuvada gösterdiği performansla yıldızı parlayan Kındıraspor, Bolu 1. Amatör Lig'e katılıyor.

Kındıraspor, Köyler Arası Futbol Turnuvası'nın heyecan dolu mücadelelerinde B Grubu'nda mücadele etti. 5 maçta elde ettiği 3 galibiyetle toplamda 9 puan kazanan Kındıra Köyü temsilcisi, grubunu 3. sırada tamamladı. Bu çıkış, Kındıraspor'u köyler arası futbol sahnelerinde parlayan bir yıldız haline getirdi.

Amatör Lig Kapısını Araladılar

Kındıraspor, Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile anlaşma sağladı. Artık Kındıraspor, Bolu 1. Amatör Ligine katılarak amatör arenada boy gösterecek. Amatör liglerin çekişmeli atmosferine adım atan Kındıraspor, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

ASKF Başkanından Büyük Destek

Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Cemalettin Metin, Kındıraspor'un bu önemli başarısını değerlendirdi ve şunları söyledi: "Köyler Arası Futbol Turnuvası, köylerimizin gururla desteklediği bir organizasyon. Bu turnuva ile köylerimizden yetenekli oyuncuları keşfetme fırsatı buluyoruz. Kındıraspor'un bu sene amatör lige katılma kararı, bu projenin ne kadar değerli olduğunu gösteriyor. Kendilerine başarılar diliyorum ve Bolu futboluna renk katacaklarına inanıyorum. Diğer köy takımlarımızın da bu liglerde yer almasını arzu ediyoruz."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1