Dörtdivan'da tarihi gece; 3 buçuk saatte 6 yüz 23 bin TL bağış toplandı

Dörtdivanspor'a destek amaçlı düzenlenen "Dörtdivanspor ile El Ele" bağış etkinliğinde tarihi bir gece yaşandı. Yoğun ilgi gösterilen etkinlikte 3 buçuk saat içerisinde 6 yüz 23 bin TL. bağış toplandı 

15 Temmuz 2023 09:06
Dörtdivan'da tarihi gece; 3 buçuk saatte 6 yüz 23 bin TL bağış toplandı

banner63

Dörtdivanspor'a destek amaçlı düzenlenen "Dörtdivanspor ile El Ele" bağış etkinliğinde tarihi bir gece yaşandı. Yoğun ilgi gösterilen etkinlikte 3 buçuk saat içerisinde 6 yüz 23 bin TL. bağış toplandı.

Dörtdivan Meydanında düzenlenen ve Bolu Bilge Haber / Dörtdivan Daily News sayfasından canlı yayınlanan etkinliğe Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa, Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, DİVANKAV Başkanı Ahmet Ersoy, Dörtdivan Derneği Başkanı Fahrettin Özkorkmaz, Dörtdivan Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Canalp, Dörtdivanspor Başkanı Fatih Özdemir, Eski Dörtdivanspor Başkanı Kadir Biçer, Dörtdivanspor Yönetim Kurulu Üyeleri, 
 Dörtdivanspor Teknik Direktörü Mehmet Muratoğlu, futbolculardan Takım Kaptanı Fuat Özdemir, Meriç Özgüven, İbrahim Özer ve vatandaşlar katıldılar.

Bağış etkinliğinin açılış konuşmasını yapan Dörtdivanspor Baskanı Fatih Özdemir, "Hedefimiz Bolu Atatürk Statı'nda playout maçı oynayarak Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) çıkmaktır. Bunun için bütün heşsehrilerimizi Dörtdivanspor'a destek olmaya bekliyorum." dedi.

İLK BAĞIŞ KAYMAKAM ALPBOĞA'DAN GELDİ

Protokol konuşmalarının ardından Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa, "Açılışı ben yapayım." diyerek 5 bin TL. bağış yaptı. Bu bağışın ardından Dörtdivanlı işinsanı Hamza Başaran'dan önce 50 bin TL. ardından 10 Bin TL daha ilave yaparak toplamda 60 bin TL bağış geldi. Adkınık Mahallesi'nden genç işinsanı İsmail Yılgın da Dörtdivanspor'a 30 bin TL. bağış yaptı.

TELEFONLAR SUSMADI

Bağış etkinliğine Dörtdivan dışında yaşayan işinsanları büyük ilgi gösterdiler. Verilen tel numaralarının dışında tanıdıklarının telefonları vasıtasıyla da ulaşan işinsanları ve Dörtdivanlı gurbetçi vatandaşlar bağış yarışına girdiler.

KUMBARASINDAKİ PARAYI BAĞIŞLADI

Bağış için telefon trafiği devam ederken küçük bir Dörtdivansporlu Kargı bayramlar Mahallesi'nden Nurettin Efe Özdemir de kumbarasındaki 2 yüz 50 TL' yi bağıslayarak geceye anlam kattı.

FORMALAR MC TEKSTİL'DEN

Dörtdivanspor'un yeni sezonda giyeceği forma ve antreman eşofmanarını Dörtdivanlı İşinsanları Cengiz Koçak, Cihangir Koçak ve Mehmet Coşkun'un sahibi olduğu MC Tekstil firması üstlendi.


MİLLETVEKİLLERİNDEN DE DESTEK

Bağış etkinliğine Bolu Milletvekilleri'nden de destek geldi. Telefonla ilk bağlanan isim CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş oldu. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı döneminde de Dörtdivan'ın yanında olduğunu söyleyen Türker Ateş, böyle bir spor faaliyeti için Dortdivanlıların bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek gereken bütün desteği vereceğini ifade etti.

Programa telefonla katılan MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül de bir rakam telaffuz etmeden kendisinin de Dörtdivanspor'a destek vereceğini bildirdi.

Telefonla katılan bir başka isim de AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek'de etkinlikten duyduğu memnuniyeti bildirdi. İlk etapta 5 bin TL. bağışladığını açıklayan Coşkunyürek, ilerleyen süreçte destek vermeye devam edeceğini belirtti.

AK Parti Bolu İl Genel Meclis Üyesi Şahin Serin Dörtdivanspor'a 3 Bin TL, AK Parti Bolu İl Genel Meclis Üyesi Dursun Fidan da 2 bin TL. bağışladı.

GEREDE VE YENİÇAĞA'DAN DA DESTEK GELDİ

Bağış etkinliğine Gerede ve Yeniçağa'dan da destek geldi. Gerede'de faaliyet gösteren Has Dekorasyon adına İbrahim Ercan, Yüksel Helva, Gerede Bahçedere Köyü Muhtarı ve Cemre Peyzaj'in sahibi Fevzi Karaman, Bolu Sümer Elektrik adına İbrahim İpek, Ceylan İnşaat adına Murat Ceylan
  ve Yeniçağa'da faaliyet gösteren Saylar İnşaat Ltd. Şti. adına İsmail Say bağışta bulunan isimler oldular. Dörtdivan Belediyesi Garaj Amiri Halil Şener'in Tokatlı bir arkadaşı da Dörtdivanspor'a bağışta bulundular.

32 MUHTARDAN SADECE 5'İ
BAĞIŞ YAPTI


Dörtdivanspor için düzenlenen bağış etkinliğine 5 muhtarın dışında diğer muhtarlar ilgi göstermedi. Adakınık Mahallesi Muhtarı Aydın Güler, Çavuşlar Mahallesi Muhtarı İbrahim Özdemir, Bünüş Köyü Muhtarı Veysel Yılmaz, Cemaller Köyü Muhtarı Asım Buyruk ve Aşağıdüğer Köyü Muhtarı Abdullah Resul Ulus Dörtdivanspor'a bağış yaptılar.

Program saat 23.59'a geldiğinde Dörtdivanspor Başkanı Fatih Özdemir'in teşekkür konuşmasıyla sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1