Çaygökpınar şampiyonluğa kilitlendi

Çaygökpınar FK. Teknik Direktörü Ender Özer,''Amacım bu takıma final oynatmak ve biz takım olarak bu güce sahibiz.'' dedi. 

25 Ağustos 2023 16:48
Çaygökpınar şampiyonluğa kilitlendi

banner63

Bolu Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen Şampiyon Köyler Futbol Turnuvası C Grubunda mücadele eden ve ilk iki maçında oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Çaygökpınar Köyü Futbol Takımında (Çaygökpınar FK.) tek hedef şampiyonluk. İlk maçında Saraycık Köyü'nü 2-1 mağlup eden Çaygökpınar FK., ikinci maçında karşılaştığı Yakabayat Köyü'nü 8-0' gibi farklı bir skorla mağlup ederek rakiplerine gözdağı verdi.

Üçüncü maçında Doğancı Köyü ile karşılaşacak olan Çaygökpınar FK Teknik Direktörü Ender Özer Doğancı maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Turnuvaya 25 kişilik bir kadro ile katıldıklarını söyleyen Ender Özer; ''En başından beri savundugum şey, 25 kişilik kadro ile turnuvayı sonlandırmak.'' dedi.

''TAKIMIMA ÇOK GÜVENİYORUM''

Turnuvaya çok iyi hazırlandıklarını ve 9 tane hazırlık maçı yaptıklarını vurgulayan Teknik Direktör Özer; '' Takımıma çok güveniyorum. Oynayacağımız Doğancı maçını da kazanacagımıza inanıyorum.'' diye konuştu.

''ŞAMPİYON ÇAYGÖKPINAR YAZABIİLİRSİNİZ''

Amacının final oynatmak olduğunu belirten Ender Özer, ''Amacım bu takıma final oynatmak ve biz takım olarak bu güce sahibiz. Şampiyon olmamamız için hiçbir neden yok, Bütün arkadaşlarım çok iyi ve takımıma güveniyorum. Şampiyon Çaygökpınar Köyü yazabilirsiniz.'' şeklinde konuştu.

''KÖY MUHTARI BÜTÜN MASRAFLARI ÜSTLENDİ''

''Muhtarımız Hüsamettin Biçer bütün masraflarımızı'' üstlendi diyen Özer; ''Bunun yanında köyümüzden forma, yelek, su, maç başı tatlı sponsorlarımız da var. Bu süreçte en büyük destekçilerim takımdan sorumlu Kadir Fırat ve yardımcım Faruk Özer'dir.'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1