Dörtdivanspor'da bayrak değişimi

Dörtdivanspor Olağan Genel Kurulu'nda bayrak değişimi yaşandı. Dörtdivanspor Başkanlığı'na Fatih Özdemir seçildi. 

21 Haziran 2023 16:33
Dörtdivanspor'da bayrak değişimi

banner63

Dörtdivanspor Olağan Genel Kurulu'nda bayrak değişimi yaşandı. Dörtdivanspor Başkanlığı'na Fatih Özdemir seçildi.

Kurulduğu günden bugüne Dörtdivanspor Başkanllığı'nı yürüten ve son dönemde başarılı sonuçların altında imzası bulunun Başkan Kadir Biçer, gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul ile koltuğunu Fatih Özdemir'e bıraktı. Yeni Başkan Fatih Özdemir, Genel Kurulun ardından yaptığı açıklamada Dörtdivanlılara seslendi.

Başkan Özdemir açıklamasında; ''Sevgili Dörtdivanlılar!  Dörtdivansporumuz'un yönetimini bugün itibari ile devralmış bulunmaktayız .Öncelikle Dörtdivansporumuz'un kurucu Başkanı Kadir Biçer ve ekibine bu güne kadar vermiş olduğu emeklerden dolayı çok teşekkür ederiz.'' dedi.

''Aldığımız bu kutlu görevi liyakatli bir görev dağılımı yapıp şeffaf ve özverili bir şekilde çalışarak Dörtdivan sporumuzu en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimseni kuşkusu olmasın'' diyen Başkan Özdemir, '' Bu süreçte bütün Dörtdivanlı hemşehrilerimizin  desteğini bekliyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1