Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan duyurdu: Afet bölgesine yüzlerce adet powerbank gönderilecek
SİYASET, 13 Ağustos 2021 04:24Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sel felaketinin vurduğu Kastamonu’ya yüzlerce adet Powerbank göndereceklerini duyurdu.
BOLU - Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sel felaketinin vurduğu Kastamonu’ya yüzlerce adet Powerbank göndereceklerini duyurdu. Özcan, “Oradaki vatandaşlarımıza bundan sonra da ne katkı verebilirsek Bolu Belediyesi olarak elimizi uzatmaya hazırız. Allah ülkemizi bu tür felaketlerden korusun.” dedi.
Sel felaketinin vurduğu Kastamonu’ya Bolu Belediyesi’nin yardımları devam ediyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bölgedeki arama kurtarma çalışmalarına destek vermek üzere giden itfaiye ekiplerinin ardından şimdi de selzedelerin ihtiyaçları doğrultusunda bölgeye cep telefonlarını şarj etmekte kullanılan powerbank göndereceklerini duyurdu.
Konuya ilişkin açıklama yapan Özcan, ülke genelinde yaşanan afetlere dikkat çekerek, “Maalesef ülkemizde istenmeyen doğa olayları çok oldu geçmiş yıllara göre. İşte küresel değişime bağlayanlar var başka sebeplere bağlayanlar var. Ülkemizde büyük sel felaketleri oldu kuzey kesimlerde, güney kesimlerinde belki cumhuriyet tarihinin en büyük yangınları gerçekleşti.” dedi.
“Belediye Başkanlarımız ile sürekli istişare halindeyiz”
Yangın-sel gibi felaketlerin yaşanması üzerine geçen ay Belediye Meclisi’nden yardım protokolü yapma yetkisi aldıklarını kaydeden Özcan, “Bu anlamda yangın felaketine maruz kalan Antalya, Bodrum, Marmaris, Manavgat başta olmak üzere birçok belediyeye ayni ve malzeme yardımı, fidan yardımı, gıda yardımı, su yardımı gönderdik. Yine sel felaketi geçiren Arhavi ilçemize, beyaz eşyadan tutun birçok yardımda bulunduk. Komşu illerimiz Bartın, Kastamonu’daki felaketleri üzüntüyle izliyor, izlemekle de kalmıyor oradaki belediye Başkanlarımız ile sürekli istişare halindeyiz. Bizden itfaiye dahil, ilaçlama dahil ne yardım talebinde bulunulursa hepsini gerçekleştiriyoruz.” diye konuştu.
“Yüzlerce powerbank’i Kastamonu Belediyemize gönderiyoruz”
Başkan Özcan, bölgeye yüzlerce adet powerbank göndereceklerini söyleyerek, “Afet bölgesinde cep telefonlarının şarj edilmesi ile ilgili sıkıntı var. Bu anlamda bugün yüzlerce powerbank’i Kastamonu Belediyemize gönderiyoruz. Daha önce Manavgat belediyemiz başta olmak üzere bazı belediyelerimize de göndermiştik. Oradaki vatandaşlarımıza bundan sonra da ne katkı verebilirsek Bolu Belediyesi olarak elimizi uzatmaya hazırız. Allah ülkemizi bu tür felaketlerden korusun” ifadelerini kullandı.
SİYASET, 13 Ağustos 2021 04:24
Yorumlar (0)
Yeniçağa’da Kar Seferberliği: Başkan Çağlar’dan Personele Teşekkür
Bolu Milletvekili İsmail Akgül’den 2026 Mesajı: "Birlik ve Beraberliğimiz Perçinlensin"
Bolu’da Kar Esareti: Kar Kalınlığı Yarım Metreyi Aştı!
Bolu Dağı’nda Kış Mesaisi: Vali Aydın Denetimleri Sıkılaştırdı
Yeniçağaspor Skor Avantajını Koruyamadı: Bafra’da Dramatik Mağlubiyet
Milletvekili İsmail Akgül’den Gönül Köprüleri: "Her Zaman Milletimizin Yanındayız"
Mengen’de İçleri Isıtan Dayanışma: Belediye ve Esnaftan Çorba İkramı
Dörtdivan’da Kar Alarmı: Garaj Amiri Tanju Yalçın Hazırlıkları Duyurdu
Dörtdivan Beyaza Büründü: Mevsimin İlk Karı Düştü!
İsmail Akgül müjdeyi verdi: Mengen''e diş röntgen cihazı geliyor
Bolu Milletvekili İsmail Akgül’den TBMM’ye 6 Yeni Soru Önergesi
Tanju Özcan’dan Bursaspor Taraftarına Tam Destek: "Milletin Hislerine Tercüman Oldular"
Yeniçağa’ya Yeni Yurt İçin Ankara’da Kritik Temaslar
Tanju Özcan’dan Hükümete Suriye Çağrısı: "Bu Tiyatro İzlenemez, Derhal Müdahale Edilmeli!"
Bir Babanın İnancı, Bir Deniz Belgeselinin Kaderini Değiştirdi: Yapımcı Hüsamettin Sülün’ün Başarı Hikayesi
Sinemanın "Yorgun Savaşçısı" Halit Refiğ, Esenler’de Dualarla ve Anılarla Yad Edildi
Hülya Koçyiğit'ten Günümüz Dizilerine "Karakter" Eleştirisi: "Hepsi Çok Agresif"
İsmail Akgül, Meclis çalışmalarını kamuoyu ile paylaştı
Milletvekili Akgül Müjdeyi Verdi: “Salı Gününden İtibaren Bolu Sokaklarındayız”
