Bolu'da ihtiyaç sahiplerine patates ve soğan dağıtılmaya başlandı
GÜNCEL, 19 Nisan 2021 12:12Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından çiftçiden alınan ve ülke genelinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılması planlanan arz fazlası patates ve soğanlar Bolu’daki ihtiyaç sahiplerine de dağıtılmaya başlandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından çiftçiden alınan ve ülke genelinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılması planlanan arz fazlası patates ve soğanların Bolu'daki ihtiyaç sahiplerine de ulaştırılmaya başlandığı açıklandı.
Bolu Valisi Ahmet Ümit, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Bolu'ya getirilen patates ve soğanların dağıtım faaliyetlerini yerinde inceledi.
Vali Ümit, Vali Yardımcısı Vekili Nurhalil Özçelik'ten dağıtım faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Patates ve soğanların Bolu'daki ihtiyaç sahiplerine dağıtımında görevli personelle de sohbet eden Vali Ümit, "İlimize gelen patates ve soğanları ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmasını ivedilikle yapacağız. Patates ve soğanların dağıtımını yaparken hiçbir vatandaşımızın rahatsız edilmemelerine hassasiyet göstermeliyiz." ifadelerini kullandı.
Vali Ümit, kente 500 ton patates ve 100 ton soğan tahsis edildiğini aktararak, 115 ton patates ve 42 ton soğanın Valilikçe teslim alındığını, kalan miktarın da yakın zamanda teslim edileceğini kaydetti.
İhtiyaç sahibi ailelerin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla belirlendiğini belirten Ümit, ilk etapta toplam 5 bin ihtiyaç sahibi haneye patates ve soğan dağıtımının yapılacağını ifade etti.


GÜNCEL, 19 Nisan 2021 12:12
Yorumlar (0)
Yıkılan minarenin ardından sorumluluk tartışması: Bütün oklar müteahhit firmayı gösteriyor
İsmail Akgül; "Esnafımız ayakta kalırsa Türkiye güçlenir"
Restorasyonlu Minare Fırtınaya Dayanamadı: Dörtdivan Merkez Camii'nde Yıkım ve Akıllardaki Soru İşaretleri
Lider Dörtdivanspor Dur Durak Bilmiyor: Taner Keskin Şov Yaptı!
Sözünün Er'i Emir Olacakoğlu Yeniçağaspor'u Zirveye Taşıyor: 2-1
Dörtdivan'ın Odun Krizi: Mağduriyetin Anatomisi ve Siyasetin Sessizliği Üzerine Bir Analiz
MHP Dörtdivan İlçe Başkanı Gültekin'den odun krizine tepki
Dörtdivan Köylüsünden Orman İşletme Müdürlüğüne Sert Tepki: "Orman Temizliği Değil, Kışlık Odun İstiyoruz!"
İsmail Akgül, "emekli maaşları insanca yaşama seviyesine taşınmalı"
Yeniçağaspor Teknik Direktörü Güngör: "İç Sahada 3 Puanı Vermek İstemiyoruz"
Yeniçağaspor Başkanı Biçer'den İddialı Açıklama: "İnşallah Bu Seyirci 3. Ligi de Görecektir"
Yeniçağaspor Sezona Galibiyetle Başladı: Sinopspor'u Tek Golle Geçtiler!
Tekkedere Köyü'nde Baraj Mağduriyeti: Milletvekili Akgül'den Bakanlara Çağrı
AK Parti'li Yanılmaz, Dörtdivan'ı ziyaret etti
Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den Yeni Sanayi Sitesi Gecikmesine Sert Tepki: "Esnaf Nefes Almalı!"
Sanatçı Çetin Altay'dan Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe'ye Ziyaret
CHP Lideri Özgür Özel, Bolu Belediyesi’nin Proje Tanıtım ve Toplu Açılış Töreni’ne katıldı
Korkunç Kaza: D-100'de Kamyonun Çarptığı Otomobil Sürücüsü Yaşamını Yitirdi
Bolu 1. Amatör Küme'de Yeni Sezon Heyecanı Başlıyor: Kuralar Çekildi
