Başkan Efe aşevinin mutfağından seslendi
GÜNCEL, 17 Nisan 2021 03:49Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, Ramazan’da ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştıran aşevinin mutfağında iftar hazırlıklarını inceledi.

Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, Ramazan’da ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştıran aşevinin mutfağında iftar hazırlıklarını inceledi.
Geçtiğimiz yıl Ramazan ayında hizmete giren Dörtdivan Belediyesi Aşevi uygulaması bu yıl da devam ediyor. Gün içerisinde özenle hazırlanan yemekler iftardan önce paketleniyor ardından ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor.
Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, aşevinin mutfağında kendi eliyle çorba doldurdu ve hayırseverlere çağrıda bulundu. Başkan Hamza Efe yaptığı çağrıda ‘’Aşevimizde kazanlar kaynıyor, her gün mahalle ve köylerimizde yolumuzu gözleyen 200 garip ve gurabanın iftar sofralarına ulaştırılıyor. İftarlarınızı ulaştırmak için aşevimizi aracı kılabilirsiniz. Aşevimizde bir kişinin iftar bedeli 28 TL. Aşevimize desteklerinizi bekliyoruz. İrtibat için: 0537 634 81 59’’ ifadelerine yer verdi.
GÜNCEL, 17 Nisan 2021 03:49
Yorumlar (0)

Gerede Belediyesi'nden İtfaiye Eri Alımı Tartışmasına Açıklama

'Hayalet Ağlar' Belgeseli Yönetmeni Ayşenur Sülün: "Bu Film, İletişim Fakültesi Öğrencilerinin Başarısı"

"Hayalet Ağlar"a birincilik ödülü

Bölgesel Amatör Lig'de 2025-2026 Sezonu Grupları Açıklandı: Yeniçağaspor 4. Grupta Mücadele Edecek

Dörtdivan’da İnek Hırsızlığı: Çalınan Hayvanlar Otoyol Kenarında Bulundu

Dörtdivan’a Belediye Konuk Evi kazandırılıyor

Dörtdivanspor U10 Takımı, Sakarya Cup'ta Üçüncü Oldu!

Akarsular Kanalizasyon Hattına Dönüştü: Çevre ve Halk Sağlığı Tehlikede

Dörtdivanspor'da Yönetim Değişikliği

Hüseyin Cahit Çıngı'dan Tanju Özcan'a 'Kınama'

“Gerede’ye Renk Katıyoruz” Resim Sergisi Açıldı

Tanju Özcan’dan Ali Koç’a ültimatom

İsmail Akgül, Tanju Özcan'ı Hastane İnşaatını Engellemekle Suçladı

Dörtdivan'da 2. Etap TOKİ İnşaatları Başlıyor, Şantiye Kuruldu

Yeniçağaspor Bölgesel Amatör Lig'e Katılım ücretini ödedi

Yüksel Coşkunyürek’ten Dörtdivan için önemli açıklamalar

Tanju Özcan, "Zoru görünce topuklamadım"

Tanju Özcan'dan CHP Bolu Teşkilatına Övgü: "Başarılı ve Uyumlu Bir Çalışma Yürüttük"

Tahsin Mert Karagöz'den 2015 Seçim Anısı ve Destek Çağrısı
