En çevreci okul Dörtdivan Yunus Emre İHO
EĞİTİM, 08 Haziran 2023 10:53Bolu genelinde uygulanan Uygulamalı Çevre Eğitimi Projesi kapsamında Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu, okulda gerçekleştirdikleri doğa dostu ve çevreci etkinliklerden dolayı En Çevreci Okul olarak seçildi.

Bolu genelinde uygulanan Uygulamalı Çevre Eğitimi Projesi kapsamında Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu, okulda gerçekleştirdikleri doğa dostu ve çevreci etkinliklerden dolayı En Çevreci Okul olarak seçildi.
Hem akademik olarak hem de sosyal faaliyetlerde Dörtdivan'ı en iyi şekilde temsil eden Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek Bolu'da En Çevreci Okul seçildi. Yunus Emre İHO, ödülünü Bolu Valisi Erkan Kılıç'dan Dünya Çevre Haftasında aldı.
Okulda yaptıkları etkinlikleri Vali Kılıç ve diğer katılımcılara anlatan Yunus Emre İHO Müdürü Tuncay Demirtaş, proje koordinatörleri Fen Bilimleri Öğretmenleri Gülcan Dursun ve Hikmet Erdoğan başta olmak üzere tüm öğretmen, öğrenci ve personele teşekkür etti.
EĞİTİM, 08 Haziran 2023 10:53
Yorumlar (0)

Bolu’nun güneyi de cazibe merkezi oluyor

Skandal; Veysel Tiryaki sendika yöneticisine yumruk attı

Tanju Özcan hakkında Ermeniler’den suç duyurusu

İsmail Akgül, Bolu İl Genel Meclisini ziyaret etti

Şehit babası toprağa verildi

Çelikkol; "Milli ekonomiyi sabotaj girişimine geçit yok"

Atalarına layık torunlar; Okçulukta il birincisi ve il üçüncüsü Dörtdivan’dan

Başkan Özcan’dan Ramazan Bayramı mesajı

Mehmet Çongar toprağa verildi

Mehmet Çongar hayatını kaybetti

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Bolu'da

MHP'den dev iftar

İsmail Akgül Sağlık Bakanı ile görüştü

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanından skandal paylaşım; Rum ağzıyla konuştu

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Çanakkale Şehitlerini andı

Tanju Özcan’dan Sine-i Millete dönme çağrısı

34 konaklama tesisi kapatıldı

Dörtdivanspor 16 maç sonra yenildi

Meclisi soru yağmuruna tuttu
