Naftalin ve parfümle gizlediler
GÜNCEL, 03 Ocak 2023 12:57Bolu'da bir yolcu, valizine koyduğu 22 buçuk kilo uyuşturucu fark edilmesin diye naftalin koyup parfüm sıkmasına rağmen NARKO’nun ‘Asır’ adlı detektör köpeğinin hassas burnundan saklayamadı.

Bolu'da bir yolcu, valizine koyduğu 22 buçuk kilo uyuşturucu fark edilmesin diye naftalin koyup parfüm sıkmasına rağmen NARKO’nun ‘Asır’ adlı detektör köpeğinin hassas burnundan saklayamadı.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Anadolu Otoyolu Dörtdivan kesiminde yaptığı uygulamada, Doğu illerinden İstanbul'a giden bir yolcu otobüsünü durdurdu.
Otobüste narkotik detektör köpeği ‘Asır’ ile arama yapıldı. Ekipler, köpeğin tepki vermesi üzerine, yolcu Ş.Ş'ye ait valizdeki plastik saklama kabında 17,5 kilo skunk, sırt çantasında ise 5 kilo toz esrar ele geçirdi.
Şüphelinin, hassas burunlu detektör köpeklerin uyuşturucuyu fark etmemesi için çanta ve valize naftalin koyup parfüm sıktığı belirlendi.
Gözaltına alınan zanlının jandarmadaki işlemleri sürüyor.
GÜNCEL, 03 Ocak 2023 12:57
Yorumlar (0)

Bolu’nun güneyi de cazibe merkezi oluyor

Skandal; Veysel Tiryaki sendika yöneticisine yumruk attı

Tanju Özcan hakkında Ermeniler’den suç duyurusu

İsmail Akgül, Bolu İl Genel Meclisini ziyaret etti

Şehit babası toprağa verildi

Çelikkol; "Milli ekonomiyi sabotaj girişimine geçit yok"

Atalarına layık torunlar; Okçulukta il birincisi ve il üçüncüsü Dörtdivan’dan

Başkan Özcan’dan Ramazan Bayramı mesajı

Mehmet Çongar toprağa verildi

Mehmet Çongar hayatını kaybetti

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Bolu'da

MHP'den dev iftar

İsmail Akgül Sağlık Bakanı ile görüştü

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanından skandal paylaşım; Rum ağzıyla konuştu

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Çanakkale Şehitlerini andı

Tanju Özcan’dan Sine-i Millete dönme çağrısı

34 konaklama tesisi kapatıldı

Dörtdivanspor 16 maç sonra yenildi

Meclisi soru yağmuruna tuttu
