Kovid-19 sonrası takip merkezi açıldı
SAĞLIK, 08 Aralık 2021 00:04Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde Covid-19 sonrası uzun dönem şikayetleri devam eden hastalara yönelik Covid-19 Sonrası Takip Merkezi hizmete açıldı.

Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde Covid-19 sonrası uzun dönem şikayetleri devam eden hastalara yönelik Covid-19 Sonrası Takip Merkezi hizmete açıldı.
Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde yeni bir hasta merkezinin hizmete açıldığı duyuruldu. Covid-19 geçirdikten sonra şikayetleri devam eden hastalar için ve aynı zamanda sonrasında yaşanabilecek bir soruna önceden müdahale edebilmek için Covid-19 Sonrası Takip Merkezi açıldı.
2 YIL SÜREYLE TAKİP EDİLECEK
Uzm. Dr. Öznur Şahin tarafından Hasta kabulüne başlayan merkezde Covid-19 geçirmiş hastaların mevcut durumları değerlendirilerek, hastalıkla ilişkili gelebilecek sağlık sorunları en az 2yıl süreyle belli aralıklarla takip edilecek. Tedavilerinin bitiminden en az bir ay geçmiş olmak şartıyla Covid-19 geçirmiş hastaların kontrollerinin yapılabilmesi ve hastanenin Covid-19 Sonrası Takip Merkezine muayene olabilmeleri için Mhrs182 hattı'nı arayarak www.mhrs.gov.tr adresinden https://izzetbaysaldh.saglik.gov.tr/ adresi üzerinden randevularını alarak başvurmaları gerekmektedir.
SAĞLIK, 08 Aralık 2021 00:04
Yorumlar (0)

Bolu'da Tır ve kamyon çarpıştı: 1 yaralı

Tanju Özcan; “Devletin parasını resmen peşkeş çekmişler!”

İsmail Akgül Tarım Bakanı ile görüştü

Boluspor'da Teknik Direktör belli oldu

İl Birincisi yine Dörtdivan'dan

Başkan Güner’den sert eleştiri “Bisiklet ile başlayan serüven Audi ile devam ediyor”

Villa meselesi yine gündeme geldi; Erhan Beykoz, “Dörtdivan’da Başaran’ın Akıl Oyunu”

Yılmaz Özen Aladağspor'da

Başkan Efe, Sağlık Bakanına taleplerini iletti

Bolu'ya 3 yeni hastane müjdesi

Bolu'da sürücü adayları şehir trafiğinden çıkıyor

Bolu'da yolcu otobüsü yandı

Mahmut Alan "3-5 milyona sponsorluk olmayacak"

İsmail Akgül gönül bağlarını güçlendiriyor

Çocukların kavgasında 1 çocuk öldü

Hilmi Gültekin’den Ferdi Zeyrek için taziye mesajı

Balkonda mangal mahalleyi ayağa kaldırdı

Tanju Özcan hastaneye kaldırıldı

İsmail Akgül; “Helal kazancın yanındayız”
