Kovid-19 sonrası takip merkezi açıldı
SAĞLIK, 08 Aralık 2021 17:39Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde Covid-19 sonrası uzun dönem şikayetleri devam eden hastalara yönelik Covid-19 Sonrası Takip Merkezi hizmete açıldı.
Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde Covid-19 sonrası uzun dönem şikayetleri devam eden hastalara yönelik Covid-19 Sonrası Takip Merkezi hizmete açıldı.
Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde yeni bir hasta merkezinin hizmete açıldığı duyuruldu. Covid-19 geçirdikten sonra şikayetleri devam eden hastalar için ve aynı zamanda sonrasında yaşanabilecek bir soruna önceden müdahale edebilmek için Covid-19 Sonrası Takip Merkezi açıldı.
2 YIL SÜREYLE TAKİP EDİLECEK
Uzm. Dr. Öznur Şahin tarafından Hasta kabulüne başlayan merkezde Covid-19 geçirmiş hastaların mevcut durumları değerlendirilerek, hastalıkla ilişkili gelebilecek sağlık sorunları en az 2yıl süreyle belli aralıklarla takip edilecek. Tedavilerinin bitiminden en az bir ay geçmiş olmak şartıyla Covid-19 geçirmiş hastaların kontrollerinin yapılabilmesi ve hastanenin Covid-19 Sonrası Takip Merkezine muayene olabilmeleri için Mhrs182 hattı'nı arayarak www.mhrs.gov.tr adresinden https://izzetbaysaldh.saglik.gov.tr/ adresi üzerinden randevularını alarak başvurmaları gerekmektedir.
SAĞLIK, 08 Aralık 2021 17:39
Yorumlar (0)
Milletvekili İsmail Akgül’den Gerede’de Yoğun Mesai: Esnaf ve Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Dörtdivan’da Bir Devir Kapandı: Statüko Yıkıldı, Şoförler Odasında "Aslantaş" Dönemi!
Milletvekili Akgül, Bolu’nun Nabzını Muhtarlarla Tuttu
MHP Bolu’da İlhan Durak Dönemi Hızlı Başladı: 140 Kişilik "Dev" Kadro Sahaya İniyor
Dörtdivanspor’dan Play-Off Öncesi "Narin" Dokunuş: Furkan Narin İmzayı Attı!
Dörtdivan’da TOKİ Heyecanı: 125 Konutun Hak Sahipleri Belirlendi
Bir Araç, Üç Kişi ve Bitmeyen "Show" Siyaseti
MHP Bolu’da Yeni Dönem: İl Başkanlığına İlhan Durak Atandı
Belgeli tepki: Sebenspor’dan Hakem Atamasına Sert Kınama!
Yeniçağaspor Sinop’ta Direndi Ama Şanssızlığa Yenildi: 3-2
Gerede’de Olimpiyat Gururu: Kaymakam Kaya Milli Sporcuları Ağırladı
Hayalet Ağlar Belgesel Ekibi Esenler’de İzleyiciyle Buluştu
Milletvekili İsmail Akgül’den Yeni Hastane İnşaatına Ziyaret: "Sağlık Altyapımız Güçleniyor"
İsmail Akgül’den Meclis’te Sert Tepki: "O El Kopartılır!"
Dörtdivan’da Yılların Sorunu Çözülüyor: Gerede Yolu Projesi 2026 Yatırım Programında!
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve CHP Heyeti Beraat Etti
Dörtdivanspor Rövanşı Aldı: Sebenspor’u 3-1 Mağlup Etti
Dörtdivanlı Ömer Akmanşen, Din Öğretimi Genel Müdür Yardımcısı Oldu
İsmail Akgül Sağlık Bakanına sordu: "Bolu Sağlıkta Kaosa mı Sürükleniyor?"
