Bıçak parası isteyen doktora gözaltı
GÜNCEL, 03 Aralık 2021 05:32Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde öğretim görevlisi olarak görev yapan Estetik ve Plastik Cerrahı Dr. A.G. İle aynı hastanede görev yapan sağlık memuru İ.Ü., bıçak parası altında para isteyince geceleyin hastaneye yapılan baskınla KOM Şubesi tarafından gözaltına alındı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde öğretim görevlisi olarak görev yapan Estetik ve Plastik Cerrahı Dr. A.G. İle aynı hastanede görev yapan sağlık memuru İ.Ü., bıçak parası altında para isteyince geceleyin hastaneye yapılan baskınla KOM Şubesi tarafından gözaltına alındı.
Bolu’da yaşayan erkek bir hastanın, Estetik ve Plastik Cerrahı Dr. A.Ğ. ile sağlık memuru İ.Ü.’nün bıçak parası altında kendisinden 10 bin lira para talep edildiğini iddia etmesi üzerine Bolu Cumhuriyet Başsavcılığına ihbarda bulundu. Bolu Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri doktor ve sağlık memurunun akşam görevde olduğunu öğrenmesi üzerine sivil polisler Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine şok baskın düzenleyerek Dr. A.G. ile sağlık memuru İ.Ü.’yü gözaltına alarak, ifadesi alınmak üzere şubeye götürdüler.
İfade işlemlerinin tamamlanmasının ardından doktor ve sağlım memuru; Görevi kötüye kullanmak, irtikap” suçunu işledikleri iddiasıyla Savcılığa sevk edildi.
GÜNCEL, 03 Aralık 2021 05:32
Yorumlar (0)

Çocukların kavgasında 1 çocuk öldü

Hilmi Gültekin’den Ferdi Zeyrek için taziye mesajı

Balkonda mangal mahalleyi ayağa kaldırdı

Tanju Özcan hastaneye kaldırıldı

İsmail Akgül; “Helal kazancın yanındayız”

İsmail Akgül, “Bilge Liderimizin emrindeyiz”

10 yaşında hafız oldu Kurs tarihine geçti

İsmail Akgül Bolu Pazarını ziyaret etti

Ankara üçüncüsü Dörtdivan'dan

Akgül’den Yeniçağa’ya ziyaret

Bolu'da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Dörtdivan Belediyesine 10 hükümlü personel

Vali’nin üstün başarı belgeli müdürüne tabutlu protesto

Beşinci kattan atladı hayatını kaybetti

Bolu’nun altyapısı güçleniyor

Suat Güner açıkladı; AK Parti Gerede İlçe Başkanlığına Erdoğan Kiriş atandı

Başkan Özcan; ''Bu bir hukuk garabetidir''

Skandalların adamı Veysel Tiryaki; Fasıl Köyü’ndeki villada Belediye’nin imkanlarını kullandığı iddia ediliyor

Coskunyürek açıkladı; "Bolu'ya 135 milyon liralık kaynak"
