5 Mart 2026, Perşembe
10:20
Logo

Başkan Tanju Özcan'dan şok iddia

Ülkemizde meydana gelen deprem felaketi sonrasında Türkiye genelinde yaşanan yardım kavgası Bolu’ya da sıçradı. Bolu Belediye Başkanı yardımlarımızı vali engelliyor diye tweet attı
10.02.2023 23:12 4,336 OKUNMA
Başkan Tanju Özcan'dan şok iddia

Ülkemizde meydana gelen deprem felaketi sonrasında Türkiye genelinde yaşanan yardım kavgası Bolu’ya da sıçradı. Bolu Belediye Başkanı yardımlarımızı vali engelliyor diye tweet attı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrasında Türkiye genelinde yaşanan yardım kavgalarının bir örneği de Bolu’da gerçekleşti. Daha önce Muğla Valiliği tarafından, Bodrum Belediyesi’nin yardım aracı durdurularak zorla valiliğe ait afiş asılmış, ardından Ataşehir Belediyesi’nin kendi afişini yapıştırmadan yardım kolilerinin bölgeye gönderilmesine izin vermediği iddia edilmişti.

Şimdi ise Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, depremzedelere gönderilmek üzere Köroğlu Kooperatifi tarafından başlatılan ‘askıda konserve’ kampanyasının Bolu Valiliği’nin tehdit ve talimatları doğrultusunda durdurulduğunu iddia etti.

SEBEBİNİ VALİYE SORUN

Başkan Özcan, kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı gönderide, “Bolu Köroğlu Kooperatifi tarafından depremzedelerimize göndermek için düzenlenen ‘askıda konserve’ kampanyası Bolu Valiliği’nin tehdit ve talimatları doğrultusunda durdurulmuştur. Sebebini merak eden vatandaşlarımız 0374 215 10 10’u arayarak Bolu Valisi Erkan Kılıç’a sorabilirler” dedi.

Tanju Özcan tarafından ortaya atılan iddia Bolu halkında şok etkisi yaratırken Köroğlu Kooperatifi de ‘askıda konserve’ kampanyasının durdurulduğunu açıklayarak destek veren tüm hayırseverlere teşekkür etti.

HABERLER SİYASET
SIRADAKİ HABER

Geredespor işi şansa bırakmıyor

HEMEN OKU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR