Yeniçağa - Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Haftasında kendi sahasında Ladik Belediyespor'u ağırlayan Yeniçağaspor, rakibini çekişmeli bir maç sonunda 2-1 mağlup ederek hanesine önemli bir galibiyet yazdırdı. Bu sonuçla puanını 7'ye çıkaran Yeniçağaspor, 4. grupta 3. sıraya yükselerek zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü.
Maçın yıldızı, attığı iki golle takımını galibiyete taşıyan Emir Olacakoğlu oldu. Tecrübeli forvet, attığı kritik gollerle sadece takımına üç puan kazandırmakla kalmadı, aynı zamanda hafta içi yapılan röportajda verdiği sözü de tutmuş oldu.
Maç öncesinde kendisine yöneltilen "Kaç gol atarsın?" sorusuna iddialı bir şekilde "2 gol atacağım" cevabını veren Emir Olacakoğlu, sahada gösterdiği performansla sözünün er'i olduğunu kanıtladı ve galibiyetin mimarı oldu. Taraftarların büyük sevinç yaşadığı maç sonunda, golcü oyuncu tribünlerden büyük alkış aldı.
Yeniçağaspor, Ladik Belediyespor karşısında aldığı bu galibiyetle ligdeki iyi gidişatını sürdürürken, Emir Olacakoğlu'nun gol yollarındaki keskinliği takımın geleceği adına umut verdi.
Uluslararası Proje Deneyimi Yerelde Gençlerle Buluştu: Menstrüel Sağlık Eğitimi Bolu'da Büyük İlgi Gördü
Bolu Milletvekili Akgül: 2026 Bütçe Görüşmelerinde Bolu'nun İhtiyaçları Titizlikle Takip Edilecek
İsmail Akgül; "Yeni Yol Değil, Mevcut Yolların İyileştirilmesi Öncelik Olmalı!"
Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den dikkat çeken çağrı


