Başkan Tanju Özcan iftiralara karşı hukuki süreç başlattı

Bolu Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, bir süreden beri Yenişafak Gazetesi'nde hakkında çıkan haberlerle ilgili hukuki süreç başlattığını duyurdu. 

20 Mart 2024 08:39
Başkan Tanju Özcan iftiralara karşı hukuki süreç başlattı

banner63

Bolu Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, bir süreden beri Yenişafak Gazetesi'nde hakkında çıkan haberlerle ilgili hukuki süreç başlattığını duyurdu.

''Sevgili Bolulular, son zamanlarda ulusal yayın yapan Yeni Şafak Gazetesi, hakkımda yalan ve iftira dolu sayısız haberler yapmaktadır. Hatta bu yaptıkları yalan haberleri, sadece Bolu’da yaşayan vatandaşlarımızın görmesi için Bolu bölgesine özel olarak sponsorlu yani yüzbinlerce TL para basarak sosyal medyaları üzerinden paylaşmaktadırlar.'' diyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ''Ben göreve gelirken bir yemin ettim, “Kul hakkı yemeyeceğim, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemeyeceğim, yedirmeyeceğim ve israf etmeyeceğim.” Dedim. Belediye Başkanı olarak görev yaptığım 5 yıl boyunca, belediyeye gelen 30’un üzerinde müfettiş heyeti tarafından, her ihalemiz, her mal alımımız, her harcamamız defalarca incelenmiştir. 1 müfettiş bile çıkıp bizi bu saydıklarımdan herhangi birisi ile itham edememiştir.'' dedi.

Başkan Tanju Özcan açıklamasında, ''Şunu bilmenizi isterim ki; Bolu’ya ve siz değerli Bolululara hizmet etmek için girilen bu yarışta, bazı zavallılar daha şimdiden yalan, iftira ve kul hakkını hiçe sayma yoluna başvurarak, fonladıkları bu maşa gazeteye bu tür haberler yaptırmaktadırlar. Bu sebeple, yapılan yalan ve iftira dolu haberler ile ilgili hukuki süreci de başlatmış bulunmaktayım. Bu ulusal gazeteye ve bu gazeteyi fonlayan zavallılara, 31 Mart’ta, ‘Beni rekor bir oyla seçerek’ en güzel cevabı vereceğinize olan inancım tamdır. Sizlerin güveninden yana hiçbir zaman şüphem olmadı ve olmayacaktır.'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
güven 2024-03-20 23:35:14

Adam gibi adam, düşünür, sorgular, tartışır, okur, çalışır, adil olur. Adam gibi adam, dürüsttür, özü sözü birdir, namusludur, kul hakkı yemez, harama el uzatmaz.EMİN BAŞKAN GELİYOR....

banner1