İlhan Durak net konuştu: Gidecekler!

MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında seçilirse, mültecilerin şehirden ayrılmasını sağlayacak planlarını açıkladı. Mülteci sayılarının azalmadığını belirten Durak, mevcut yönetimi eleştirdi 

20 Mart 2024 08:39
İlhan Durak net konuştu: Gidecekler!

banner63

MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında seçilirse, mültecilerin şehirden ayrılmasını sağlayacak planlarını açıkladı. Mülteci sayılarının azalmadığını belirten Durak, mevcut yönetimi eleştirdi.

Bolu'nun mülteci sorununa İlhan Durak'tan müdahale vaadi

Milliyetçi Hareket Partisi'nden Bolu Belediye Başkan Adayı olan İlhan Durak, mülteci sorununa yönelik artan vatandaş endişelerine cevap verdi. Durak, seçilmesi durumunda, mültecilerin şehri terk etmesini sağlayacak önlemleri hayata geçireceğini taahhüt etti.

Çözüm sözü verdi

 

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, İlhan Durak, Bolu'daki mülteci varlığının artık sürdürülemez bir noktaya geldiğini ve bu sorunun üzerine gidilmesi gerektiğini vurguladı. Vatandaşların güvenlik ve huzur içinde yaşamasının öncelikleri arasında olduğunu belirtti.

Bolu halkının endişeleri ve talepleri

Durak, mülteci meselesinin seçim propagandasından öte, gerçekten ele alınması gereken bir konu olduğunu ifade etti. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin de benzer görüşlerde olduğunu belirterek, mülteci sorununun kontrolsüz göçle eşdeğer bir istilaya dönüştüğünü dile getirdi.

Seçim sonrası için hazırlıklar ve planlar

Seçilmesi halinde, Durak, Bolu'da yaşayanların huzur ve güvenliğini sağlamak için mültecilerin ülkelerine geri gönderilmesine yönelik adımlar atacağını duyurdu. Bu konuda taviz vermeyeceğini ve siyasi propaganda yerine somut çözümler sunacağını vurguladı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1