Geredespor zirve yarışını sürdürdü

Geredespor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup'ta mücadele ettiği 9. hafta maçında deplasmanda Kırşehir Gençlik Hizmetleri Spor'a konuk oldu. Kırşehir Gençlik Hizmetleri Spor'u Emre Pınar'ın golüyle 1-0 mağlup eden ve puanını 19'a çıkaran Geredespor, liderlik yarışında iddiasını sürdürdü. 

11 Aralık 2023 09:50
Geredespor zirve yarışını sürdürdü

banner63

Geredespor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup'ta mücadele ettiği 9. hafta maçında deplasmanda Kırşehir Gençlik Hizmetleri Spor'a konuk oldu. Kırşehir Gençlik Hizmetleri Spor'u Emre Pınar'ın golüyle 1-0 mağlup eden ve puanını 19'a çıkaran Geredespor, liderlik yarışında iddıasını sürdürdü.

Geredespor, BAL 6. Grup'ta haftanın önemli maçında Kırşehir Gençlik Hizmetleri Spor ile karşı karşıya geldi. Tarık Yurttaş yönetimindeki ekip, maça Berkay, Serhat, Emre, Fahri, Ozan, Selahattin, Fırat, Burak, Metehan, Mert Murat ve Zafer'den oluşan 11'le sahaya çıktı.

Emre Pınar sahneye çıktı

Geredespor'un oyun üstünlüğünü koruduğu maçın ilk yarısında her iki takım da gol bulmakta zorlandı. Ancak ikinci yarının 65. dakikasında sahneye çıkan Emre Pınar, takımına galibiyeti getiren golü kaydederek maçın kahramanı oldu. Bu golle Geredespor, BAL 6. grup zirvesine bir adım daha yaklaştı.

Bu galibiyetle, Geredespor, BAL 6. Grup'ta puanını 19'a yükselterek zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1