Decolux Dörtdivanspor hem hakemi hem de Bolu 14 FK'yı yendi

Bolu 1. Amatör Lig'in ikinci haftasında Bolu 14 FK ile karşılaşan Decolux Dörtdivanspor, özellikle ikinci yarısı gerilimli geçen karşılaşmada hakemin yanlı kararlarına rağmen karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. 

06 Kasım 2023 13:53
Decolux Dörtdivanspor hem hakemi hem de Bolu 14 FK'yı yendi

banner63

Bolu 1. Amatör Lig'in ikinci haftasında Bolu 14 FK ile karşılaşan Decolux Dörtdivanspor, özellikle ikinci yarısı gerilimli geçen karşılaşmada hakemin yanlı kararlarına rağmen karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Sezona şampiyonluk parolasıyla giren ve Bölgesel Amatör Lig'e yükselmeyi hedefleyen Decolux Dörtdivanspor, ligin ikinci haftasında Bolu 14 FK ile karşılaştı. Genç ve etkili isimlerden oluşan Bolu 14 FK karşısında maçın büyük bölümünde üstün bir oyun sergileyen Decolux Dörtdivanspor aradığı golü 19. dakikada Çağrı Örgüç ile buldu. Gelişen bir atakta ceza sahasına ortalanan topu kafayla Bolu 14 FK filelerine gönderen Çağrı Örgüç,, Decolux Dörtdivanspor'u 1-0 öne geçirdi. Golden sonra da etkili oyununu sürdüren Decolux Dörtdivanspor özellikle Meriç Özseven, Halil Toskar ve Haktan Al ile rakip kalede baskıyı arttırsa da ikinci golü bulamadı ve ilk yarı Dörtdivanspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya da etkili baslayan Dörtdivanspor'da 61. dakikada İbrahim Özer ve Ali Çakır oyundan alındı yerlerine Kone ve Emre Günay oyuna dahil oldu. Rakip sahada gelişen bir pozisyonda sakatlanan Meriç Özseven'in sakatlanması sonucu oyundan alınmasıyla İsmail Tuncer oyuna girdi. Meriç'in sakatlanmasının ardından orta sahadaki kontrolü rakibine kaptıran Decolox Dörtdivanspor zaman zaman Bolu 14 FK karşsında zor anlar yaşasa da ani kontra ataklarla rakibi karşısında ikinci gole çok yaklaştı.

Maçın ikinci yarısına hakemlerin yanlı ve yanlış kararları damgasını vurdu. Özellikle orta hakem kartlık faullerde ve hareketlerde Bolu 14 FK'ya kart göstermezken, Decolox Dörtdivanspor'a kart göstermekte çok cömert davrandı. Yan hakemin ofsayt olmayan pozisyonlarda bayrağını kaldırması ve Dörtdivanspor ataklarını kesmesi tribünlerdeki Dörtdivanlı taraftarlardan çok büyük tepki aldı. Özellikle Bolu 14 FK ceza sahası içerisinde gelişen bir atakta Decolux Dörtdivansporlu oyuncunun yerde kalması ve yan hakemin bayrağını kaldırarak penaltı olduğu yönünde orta hakemi uyarmasına rağmen orta hakemin buna uymaması taraftarları çileden çıkardı.

Maçın 89. dakikasında Dörtdivanspor defansının hatasını iyi değerlendiren Mehmet Efe Arabacı Bolu 14 FK'ya beraberliği getiren golü attı. Bu golden sonra Decolux Dörtdivanspor Kalecisi Furkan Aksu topsuz alanda rakibine vurduğu gerekçesiyle kırmızı kartla oyundan atıldı. Kaleye Meriç Özseven'in yerine oyuna giren İsmail Tuncer geçti. Hakemin oyunda olmayan dakikaları 6 dakika olarak işaret ettiği maçta 90 + 6. dakikada Decolox Dörtdivanspor'da sahneye çıkan Yiğit Can Demir, Bolu 14 FK ceza sahası içerisindeki karambolde ustalıklı bir vuruşla topu Bolu 14 FK filelerine göndererek takımını 2-1 öne geçiren golü attı.

Oyunda olmayan dakikaları 6 dakika olarak işaret eden hakemin maçı 11 dakika fazla oynatması tribünlerden yoğun protesto aldı. Buna rağmen başka gol olmayınca Decolox Dörtdivanspor rakibini 2-1 mağlup ederek 2'de 2 yaptı ve puanını 6'ya çıkardı.

Decolux Dörtdivanspor: Furkan Aksu, Metin Çayır, Anılcan Macit, Çağrı Örgüç, İbrahim Özer (Emre Günay Dk. 61), Meriç Özseven (İsmail Tuncer) , Halil Toskar, Ali Çakır (Kone Dk. 61), Fuat Özdemir, Haktan Al 

Yedekler: Alperen Çelik, Burak Batuş, Can Eser, Kone, İsmail Tuncer, Emre Günay, Murathan Karataş, Talha Miraç Akçabelen, Hakkı Günaydın, Sercan Kavas.

Bolu 14 FK: Savaş Arıcan, Mehmet Can Alan, Taha Tanrıverdi, Ozan Özmen, Ensar Kaygusuz, Ada Tuna Toprak, Mehmet Efe Arabacı, Mert Samet İncesoy, Ali Emre Akman, Muhammed Harun Geldi, Ahmet Berker Güvercin.

Yedekler: Berkay Karabaş, Rayan Hamed Abed, Efe Barış Öztürk, Özgür Güçlü, Özcan Öznur, Oğulcan Yüksel, Mustafa Sait Adıtepe, Efekan Narin, Mert Can Beyhan, Emre Can Adıtepe.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1