Tanju Özcan'dan çarpıcı yorumlar

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 38. Büyük Kongresi sonrasında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan dikkat çeken açıklamalar geldi 

06 Kasım 2023 09:51
Tanju Özcan'dan çarpıcı yorumlar

banner63

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 38. Büyük Kongresi sonrasında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

Delegeler değişim istiyor

Özcan, delegelerin de Kılıçdaroğlu'nun ayrılma zamanının geldiğine karar verdiğini ve bu yönde oy kullandığını belirtti. Ayrıca, Kılıçdaroğlu'nun demokratik bir seçim sonucu görevi bırakan ilk genel başkan olduğunu ancak bu sürecin daha farklı yönetilmesi gerektiğini dile getirdi.

Hançerleme iddialarına Özcan'dan açıklama

Bolu Belediye Başkanı, partinin iç dinamikleriyle ilgili olarak, Kılıçdaroğlu'nun bazı kişiler tarafından "arkadan hançerlendiğini" ima etti ve bu kişilerin kim olduğunun artık daha iyi anlaşılacağını söyledi.

Burak Cop İçin Özcan'dan Samimi İtiraflar

Parti içindeki diğer isimlerle ilgili olarak Özcan, Burak Cop'un seçilemediğini ve kendisiyle geçmişteki ilişkilerinin iyi olmadığını, ancak son süreçte işbirliği yaptıklarını ifade etti.

Bolu Teşkilatının Tercihi ve Kurultay Dinamikleri

Bolu teşkilatının kurultayda kimleri desteklediğine dair soruya Özcan, delegelerin çoğunun yeni genel başkana oy verdiğini ve bu durumun genel merkez baskısının kırılmasıyla ortaya çıkan değişim arzusunun bir göstergesi olduğunu belirtti.

Yeni Genel Başkan ve Af Talebi: Özcan'a Göre Durum Net

Röportajın sonunda geleceğiyle ilgili önemli bir soruya Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi'ne dönüş şartının Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık görevini bırakması olduğunu ve bu koşulun artık ortadan kalktığını, parti meclisinin bir daveti halinde seve seve geri döneceğini söyleyerek cevap verdi.

Tanju Özcan Cumhuriyet Halk Partisi'ne Dönüş Sinyali Verdi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP'den ayrılık sürecine dair şartının artık gerçekleştiğini ve parti meclisinden gelecek davet üzerine Cumhuriyet Halk Partisi'ne dönüş yapabileceğini açıkladı. Bu durum, Özcan'ın parti içindeki geleceği adına yeni bir dönemin başlangıcı olabilir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1