Decolux Dörtdivanspor sezona iyi başladı

Bolu Amatör Lig'in birinci haftasında Taşkestispor ile karşılaşan Decolux Dörtdivanspor sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı. 

01 Ocak 1970 23:14
Decolux Dörtdivanspor sezona iyi başladı

banner63

Bolu Amatör Lig'in birinci haftasında Taşkestispor ile karşılaşan Decolux Dörtdivanspor sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı.

Bolu Karaçayır Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşma öncesinde Dörtdivanlı taraftarlar ellerinde flama ve atkılarla tribündeki yerlerini aldılar. Maça iki takımda kontrollü başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında iki takımda karşılıklı ataklarla rakip kalede gol aradı. Karşılaşmanın 9. dakikasında gelişen bir atakta topla buluşan Emre Günay Taşkestispor ceza sahası içerisine girdiği anda yaptığı vuruşla topu Taşkesti spor ağlarına gönderdi ve Decolux Dörtdivanspor'u 1-0 öne geçirdi. 

Golden sonra da maça ağırlığını koyan Decolux Dörtdivanspor Taşkestispor kalesinde gol ararken Taşkestispor özellikle Eyüp ile bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Maçın ilk yarısı Decolux Dörtdivanspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda Taşkestispor daha istekli bir oyun sergiledi ve Decolux Dörtdivanspor kalesine beraberlik golü için yüklendi. Decolux Dörtdivanspor'un özellikle orta sahada Kone ile kaptırdığı toplar Taşkestispor'un kontra ataklarla etkili olmasını sağladı. Decloux Dörtdivanspor savunmasında Yiğit Can Demir ve Anılcan Macit hatasız bir oyun sergileyerek Taşkestispor ataklarının golle sonuçlanmasını önledi.

İkinci yarıda Haktan Al kontra atakla bulduğu iki gol pozisyonunu değerlendiremedi. Sık sık sakatlıklarla oyunun durduğu ikinci yarıda başka gol olmayınca Decolux Dörtdivanspor Taşkestispor karşısında sahadan 1-0 ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

Decolux Dörtdivanspor: Furkan Aksu, Metin Çayır, Anılcan Macit, Yiğitcan Demir, Çağrı Örgüç, İbrahim Eker, Kone, Halil Toskar, Ali Çakır, Fuat Özdemir, Emre Günay. Yedekler: (Alperen Çelik,Burak Batuş, Can Eser, Haktan Al, İsmail Tuncer, Meriç Özseven, Murathan Kanataş, Talha Miraç Akçabelen, Hakkı Günaydın)

Taşkestispor: Yasin Gül, Emre Dinç, Samet Yılmaz, Gürol Karaman, Cihat Bulut, Samet Güney, Furkan Aksungur, Kadir Ercivan, Serkan Ünal, İshak Akyıldız, Eyüp Ayaz. Yedekler: (Beytullah Çakır, Umut Bozkurt, Ahmet Güder, Yusuf Çakır, Tuğra Efe, Efekan Özacar, Yusuf Akkuş, Harun Akyıldırım, Rıdvan Adem, Bedirhan Cantürk

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1