Geredespor'dan kötü başlangıç

Bölgesel Amatör Lig (BAL)6. Grup'ta mücadele eden Geredespor ilk maçında deplesmanda karşılaştığı Çilimli Belediyespor'a 2-1 mağlup olarak BAL'a kötü bir başlangıç yaptı. 

16 Ekim 2023 22:09
Geredespor'dan kötü başlangıç

banner63

Bölgesel Amatör Lig  (BAL)6. Grup'ta mücadele eden Geredespor ilk maçında deplesmanda karşılaştığı Çilimli Belediyespor'a 2-1 mağlup olarak BAL'a kötü bir başlangıç yaptı.

Çilimli İlçe Stadı'nda oynanan maçta Kaan Erdoğan, maçın ilk yarısında attığı golle ev sahibi Çilimli Belediyespor'u 1-0 öne geçirdi. Geredespor'dan Serhat Özyılmaz, skoru dengeleyen golü kaydetti ve ilk yarı 1-1 sona erdi. Maçın ikinci yarısında Muhammet Ali Aydemir, Çilimli Belediyespor adına 2. golü kaydetti. Karşılaşmada başka gol olmayınca ev sahibi Çilimli Belediyespor Geredespor karşısında maçı 2-1 önde tamamladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1