Çaygökpınar FK. namağlup son 16 'da

Bolu'da düzenlenen Şampiyon Köyler Futbol Turnuvası'nın flash takımlarından Çaygökpınar FK, C Grubunda Taşolukspor ile karşılaştığı 5. ve son maçında aldığı 3-0'lık galibiyetle som 16 takım arasına girdi. 

03 Eylul 2023 17:39
Çaygökpınar FK. namağlup son 16 'da

banner63

Bolu'da düzenlenen Şampiyon Köyler Futbol Turnuvası'nın flash takımlarından Çaygökpınar FK, C Grubunda Taşolukspor ile karşılaştığı 5. ve son maçında aldığı 3-0'lık galibiyetle namağlup şekilde son 16 takım arasına girdi.

Arkasındaki güçlü seyirci desteği ve aldığı farklı skorlarla rakiplerini mağlup eden ve dikkatleri üzerine çeken turnuvanın flash takımlarından Çaygökpınar FK. grubundaki son maçında Taşolukspor ile karşılaştı. Bolu Karaçayır Tesisleri'nde oynanan karşılaşmanın ilk yarısına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkan Çaygökpınar FK, ilk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısına Kalede Faruk, savunmada Ercan, Eren ve Mertcan; orta sahada Samet, Serhat ve Kadir, ileride Ender sekiziyle çıktı.

Coşkulu seyircisinin de desteğini arkasına alan Çaygökpınar FK'da  gol perdesini Ender Özer açtı. İlk golün ardından baskısını daha da arttıran Çaygökpınar FK, Samet ve Serhat'ın ayağından bulduğu gollerle skoru 3-0 yaptı. Taşolukspor'da bir oyuncunun kırmızı kartla oyun dışında kaldığı maçta başka gol olmayınca Çaygökpınar FK sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Bu skorun ardından C grubunda beşte beş yapan Çaygökpınar FK, namağlup olarak son 16 takım arasına girdi. Maçın ardından Oyunculara ve teknik heyete yemek ikramında bulunuldu

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1