Çaygökpınar'dan muhteşem geri dönüş

Bolu'da düzenlenen Şampiyon Köyler Futbol Turnuvası C grubunda mücadele eden Çaygökpınar FK. namağlup olarak çıktığı ve dördüncü maçında Oğulduruk FK karşısında 3-1 geriye düşmesine rağmen muhteşem bir geri dönüşle 5-3 galip ayrıldı. 

31 Ağustos 2023 13:53
Çaygökpınar'dan muhteşem geri dönüş

banner63

Bolu Karaçayır Spor Tesisleri Sentetik 1'de oynanan karşılaşma öncesinde Çaygökpınar FK taraftarları tribünleri doldururken, iki takım da karşılaşmaya mutlak galibiyet hedefiyle çıktı. Bir önceki maçı kaybeden ve çeyrek finali zora sokan Oğulduruk FK'nın mutlak kazanması gereken maça Oğulduruk FK, Semih, Emre,Yakup, Yusuf, Hüseyin, Şenol, Eren ve Erayb ilk sekizi ile çıkarken Çaygökpınar FK.' Abdülkadir, Ercan, Cemre, İsmail, Harun, Samet, Serhat ve Mertcan ilk sekizi ile çıktı.

Karşılaşmada savunma ağırlıklı bir futbol sergileyen Oğulduruk FK, maçın başında Çaygökpınar Savunmasının ileri çıkmasından da faydalanarak bulduğu kontra atakta golü buldu ve 1-0 öne geçti. Bu golden kısa bir süre sonra Çaygökpınar FK, Samet'in ayağından beraberliği yakaladı. Maçın başında oldukça heyecanlı görünen ve istediği oyun düzenini kuramayan Çaygökpınar takımı, savunma ağırlıklı oyun sergileyen rakibi karşısında ilk yarıyı 2-1 geride kapadı.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte Oğulduruk FK skoru 3-1'e getirdi. 3-1'in ardından toparlanan Çaygökpınar FK'da ilk golü atan Samet tekrar sahneye çıktı ve hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü atararak skoru 3-2'ye getirdi. Bu golün ardından baskısını arttıran Çaygökpınar FK'da oyuna giren Ender beraberliği getiren golü atarak takımına adeta hayat verdi ve skor 3-3 oldu. Bu golden sonra gelişen bir karambolde Oğulduruk FK savunması topu kendi kalseine gönderince Çaygökpınar FK, geride başladığı maçta 4-3 öne geçti.

Heyecanın zirveye ulaşstığı maçın son anlarında Çaygökpınar FK, beşinci golü buldu ve maçta başka gol olmayınca Çaygökpınar FK sahadan 5-3 galip ayrılarak dördüncü maçını da namağlup lider olarak tamamladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1