Başkan Özcan’dan bir müjde daha
SİYASET, 25 Eylul 2021 00:38Bolu Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlarımız için inşa edilecek olan ve 404 adet konuttan oluşan ATAKENT Konutları için Bolu Bel A.Ş. tarafından 27 Ekim 2021 tarihinde yapım ihalesine çıkılıyor.
BOLU - Bolu Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlarımız için inşa edilecek olan ve 404 adet konuttan oluşan ATAKENT Konutları için Bolu Bel A.Ş. tarafından 27 Ekim 2021 tarihinde yapım ihalesine çıkılıyor.
Bolu’da yaşayan dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmaları için Türkiye’de benzeri nadir görülen bir sosyal projeye imza atan Bolu Belediyesi, Dağkent Mahallesi’nde tam 404 adet sosyal konut inşa ediyor. Geçtiğimiz aylarda ihalesini Bolu Bel A.Ş.’nin kazandığı dev proje için tüm hazırlıklar tamamlandı ve 27 Ekim tarihinde yapım ihalesine çıkılacak.
“Hemşerilerimize bir müjdem var”
Konu ile ilgili kısa bir konuşma yapan ve müjdeyi Bolu Bel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sarıyıldız’ın vereceğini belirten Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Değerli hemşerilerim şu anda yanımızda Sayın Ali Sarıyıldız bulunmakta. Ali Sarıyıldız, belediyemizin bir süre önce yapacağını duyurduğu ATAKENT konutları yani sosyal konutlarımızla ilgili ihaleyi alan Bolu Bel A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanı. Projeyi kat karşılığı bizden almışlardı ve Ali Bey’in Bolu’ya bir müjdesi olacak” diye konuştu.
“2023’ün ilk aylarında 404 konut teslim edilecek”
Bolu Bel A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sarıyıldız ise proje ile ilgili yaptığı konuşmada; “Atakent konutlarımızın ihalesini 4734 Sayılı Yasaya uygun olarak açık ihale yöntemi ile 27 Ekim tarihinde gerçekleştireceğiz. İhalemize ilgi duyan tüm firmalarımızı davet ediyoruz. EKAP’tan dosyalarını indirebilirler ve ihalemize katılabilirler. 2023 yılının ilk aylarında belediyemize ve vatandaşlarımıza konutlarımızı teslim etmeyi planlıyoruz. Bolumuza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
SİYASET, 25 Eylul 2021 00:38
Yorumlar (0)
Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den Açıklama: "Kıbrıscık İlçemizin İlçe Statüsünün Düşmesi Söz Konusu Değildir"
İsmail Akgül'den sosyete göndermesi; Sosyetenin cilalı parkelerinde gezen kim?
Yeniçağaspor'da Teknik Direktör Belli Oldu: Gökhan Baladın Göreve Başladı!
Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den Hastane Taşıma Planına Sert Tepki: "Çözüm Taşımak Değil, Yapmaktır"
Bolu Milletvekili Akgül'den Camilerdeki Personel Eksiklikleri İçin Soru Önergesi: "Kadro Açığı Ne Zaman Kapanacak?"
Uluslararası Proje Deneyimi Yerelde Gençlerle Buluştu: Menstrüel Sağlık Eğitimi Bolu'da Büyük İlgi Gördü
Bolu Milletvekili Akgül: 2026 Bütçe Görüşmelerinde Bolu'nun İhtiyaçları Titizlikle Takip Edilecek
İsmail Akgül; "Yeni Yol Değil, Mevcut Yolların İyileştirilmesi Öncelik Olmalı!"
Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den dikkat çeken çağrı
Yeniçağaspor'dan Olaylı Çaycumaspor Maçı Sonrası Sert Açıklama: "Yöneticimiz Polise Saldırmadı, Yalan Haberlere Hukuki Süreç Başlatılacak"
Abant ve Yedigöller Yolu Gerilimi Tırmanıyor! İsmail Akgül ve Faruk Özlü Sosyal Medyada atıştı
Dörtdivan Tarihi Merkez Camii'ne Önemli Yatırım: Minare Yeniden Yapılıyor, Isıtma Sistemi Doğalgaza Dönüştürülüyor
CHP Bolu'dan Özlü'ye Ağır Sözler: "Doğayı Bırak, Kendi Derdine Yönel!"
Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den Sert Tepki: "Bu Yaklaşım Vizyon Değil, İstila"
Siyasette Torpilin Adı: Spor Kulüplerine Kaynak Aktarımı mı, Yoksa Oy Avcılığı mı?
Sinopspor Yöneticisi Mete Çağdaş'tan Kamuoyuna Sert Açıklama: "Akıla Değil, Paraya İhtiyacımız Var!"
Seben, Liderliği Kaçırdı: Bolu Belediyespor ile 2-2 Berabere Kaldı
Yeniçağaspor kendi evinde üzdü
Sabah Namazı Buluşması Ömerpaşalar Azaplar Camii'nde Büyük İlgi Gördü
