Buna nasıl bir cevap vereceksiniz?
GÜNCEL, 02 Eylul 2021 11:56Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın akla hayale sığmayan icraatlarına bir yenisi daha eklendi. Rektör Şarlı’nın yandaş olana kadro verdiği, yandaş olmayana ise bir yıldır kadro vermediği ortaya çıktı.
 
                            
                 
        
BOLU - Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın akla hayale sığmayan icraatlarına bir yenisi daha eklendi. Rektör Şarlı’nın yandaş olana kadro verdiği, yandaş olmayana ise bir yıldır kadro vermediği ortaya çıktı.
BAİBÜ Rektörü Mustafa Alişarlı’nın hakkındaki iddialara bir yenisi daha eklendi.Daha önceden yaptığımız haberlerde Rektörün ballı maaşı ve Tıp Fakültesine kendisi gibi veteriner hekimlere kadro verdiği ortaya çıkmıştı.Şimdi de resmi belgeli.yandaşa kayırma olayı ortaya çıktı.
Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Kurul Kararına göre 02.10.2020 tarihinde yapılan Akademik Kurulda oy birliği ile 07.03.2020’de kadro zamanı gelmiş olan Doç. Dr. İsa Sincer için Profesörlük kadrosu kararı verilmiş, ayrıca 29.09.2020 tarihinde Doçentlik almaya hak kazanmış olan DOÜ. Mehmet İnanır’a Doçentlik kadrosu istemleri uygun görülmesine karşın, Rektör Alişarlı, yaklaşık bir yıldır İsa Sincer’e bu kadroyu vermezken, yandaş olduğu iddia edilen İnanır’a alınan karardan yaklaşık bir hafta sonra Doçentlik kadrosu vermiştir. Bu resmi belgeli haberimiz için BAİBÜ Rektörü Prof. DR. Mustafa Alişarlı’nın nasıl bir cevap vereceği merak konusu oldu.
GÜNCEL, 02 Eylul 2021 11:56
Yorumlar (0)
 
                        Restorasyonlu Minare Fırtınaya Dayanamadı: Dörtdivan Merkez Camii'nde Yıkım ve Akıllardaki Soru İşaretleri
 
                        Lider Dörtdivanspor Dur Durak Bilmiyor: Taner Keskin Şov Yaptı!
 
                        Sözünün Er'i Emir Olacakoğlu Yeniçağaspor'u Zirveye Taşıyor: 2-1
 
                        Dörtdivan'ın Odun Krizi: Mağduriyetin Anatomisi ve Siyasetin Sessizliği Üzerine Bir Analiz
 
                        MHP Dörtdivan İlçe Başkanı Gültekin'den odun krizine tepki
 
                        Dörtdivan Köylüsünden Orman İşletme Müdürlüğüne Sert Tepki: "Orman Temizliği Değil, Kışlık Odun İstiyoruz!"
 
                        İsmail Akgül, "emekli maaşları insanca yaşama seviyesine taşınmalı"
 
                        Yeniçağaspor Teknik Direktörü Güngör: "İç Sahada 3 Puanı Vermek İstemiyoruz"
 
                        Yeniçağaspor Başkanı Biçer'den İddialı Açıklama: "İnşallah Bu Seyirci 3. Ligi de Görecektir"
 
                        Yeniçağaspor Sezona Galibiyetle Başladı: Sinopspor'u Tek Golle Geçtiler!
 
                        Tekkedere Köyü'nde Baraj Mağduriyeti: Milletvekili Akgül'den Bakanlara Çağrı
 
                        AK Parti'li Yanılmaz, Dörtdivan'ı ziyaret etti
 
                        Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den Yeni Sanayi Sitesi Gecikmesine Sert Tepki: "Esnaf Nefes Almalı!"
 
                        Sanatçı Çetin Altay'dan Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe'ye Ziyaret
 
                        CHP Lideri Özgür Özel, Bolu Belediyesi’nin Proje Tanıtım ve Toplu Açılış Töreni’ne katıldı
 
                        Korkunç Kaza: D-100'de Kamyonun Çarptığı Otomobil Sürücüsü Yaşamını Yitirdi
 
                        Bolu 1. Amatör Küme'de Yeni Sezon Heyecanı Başlıyor: Kuralar Çekildi
 
                        Dörtdivanspor'a Güçlü Destek: İsim Sponsoru YEA Yapı Laboratuvarı Ltd. Şti. Oldu
 
                        Bolu'da Korkunç Kaza: Park Halindeki Tır Sürücüsü Can Verdi
 
                        