Tanju Özcan, "Ağababalarına sor, beni iyi tanırlar…"
SİYASET, 27 Temmuz 2021 04:01Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentteki mültecilerden 10 kat daha fazla su faturası alınmasını öngören taslağı, önümüzdeki hafta belediye meclisine götüreceklerini açıkladı. Özcan'ın bu açıklamasına bazı kesimlerden tepki yağdı.

BOLU - Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentteki mültecilerden 10 kat daha fazla su faturası alınmasını öngören taslağı, önümüzdeki hafta belediye meclisine götüreceklerini açıkladı. Özcan'ın bu açıklamasına bazı kesimlerden tepki yağdı.
HDP İzmir Milletvekili Serpil Kemalbay, Özcan'a yönelik, "Bir yerel yönetici nasıl böyle konuşabilir? Utanç verici" ifadelerini kullanırken, Özcan'dan, "Ağababalarına sor, beni iyi tanırlar" yanıtı geldi. Türkiye'de son günlerde sıklıkla tartışılan konulardan biri de mülteciler oldu. Afganistan sınırından Türkiye'ye yönelik mülteci hareketliliği olduğu iddiaları sosyal medyada dolaşırken, mültecilerin bazı adli olaylara karışması da tartışmaların fitilini ateşlendirdi.
HDP'Lİ KEMALBAY'A YANIT VERDİ
Başkan Özcan, sosyal medya hesabından kendisine tepki gösterenlerden biri olan ve "Su, bırakın insanı, her canlı için haktır. Bir yerel yönetici nasıl böyle konuşabilir? Utanç verici. Mülteciye nefret söyleminiz, dışlamanız, ayrımcılık yapmanız kolay" ifadelerini kullanan HDP İzmir Milletvekili Serpil Kemalbay'a "Ağababalarına sor, beni iyi tanırlar…" şeklinde yanıt verdi.
SİYASET, 27 Temmuz 2021 04:01
Yorumlar (0)

Çocukların kavgasında 1 çocuk öldü

Hilmi Gültekin’den Ferdi Zeyrek için taziye mesajı

Balkonda mangal mahalleyi ayağa kaldırdı

Tanju Özcan hastaneye kaldırıldı

İsmail Akgül; “Helal kazancın yanındayız”

İsmail Akgül, “Bilge Liderimizin emrindeyiz”

10 yaşında hafız oldu Kurs tarihine geçti

İsmail Akgül Bolu Pazarını ziyaret etti

Ankara üçüncüsü Dörtdivan'dan

Akgül’den Yeniçağa’ya ziyaret

Bolu'da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Dörtdivan Belediyesine 10 hükümlü personel

Vali’nin üstün başarı belgeli müdürüne tabutlu protesto

Beşinci kattan atladı hayatını kaybetti

Bolu’nun altyapısı güçleniyor

Suat Güner açıkladı; AK Parti Gerede İlçe Başkanlığına Erdoğan Kiriş atandı

Başkan Özcan; ''Bu bir hukuk garabetidir''

Skandalların adamı Veysel Tiryaki; Fasıl Köyü’ndeki villada Belediye’nin imkanlarını kullandığı iddia ediliyor

Coskunyürek açıkladı; "Bolu'ya 135 milyon liralık kaynak"
