Camiye bir bağış da Muharrem İnce’den geldi
GÜNCEL, 07 Haziran 2021 13:43Türkiye’nin belediye bütçesiyle yapılacak ilk camisi için başlatılan bağış kampanyasına Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin de bağışta bulunduğunu söyleyerek, “Bu bir dayanışma örneğidir. Ben mektubuma ilk cevabı veren Sayın Muharrem İnce’ye, Memleket Partisi Genel Başkanı’na şükranlarımı sunuyorum” dedi.
BOLU - Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Türkiye’nin belediye bütçesiyle yapılacak ilk camisi için başlatılan bağış kampanyasına Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin de bağışta bulunduğunu söyleyerek, “Bu bir dayanışma örneğidir. Ben mektubuma ilk cevabı veren Sayın Muharrem İnce’ye, Memleket Partisi Genel Başkanı’na şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Bolu Belediyesi tarafından Borazanlar Mahallesi’ne kazandırılacak yeni cami için başlatılan bağış kampanyasına Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmmaoğlu’ndan sonra Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’de yaptığı bağışla destek verdi. İnce, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kendisine gönderdiği mektup üzerine, cami için açılan hesaba bağışta bulundu.
Başkan Özcan: “Şükranlarımı sunuyorum”
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise yaptığı açıklamayla Memleket Partisi Lideri İnce’ye teşekkür etti. Özcan, açıklamasında yardımın “dayanışma örneği olduğunu” söyleyerek, “Bir süredir kamuoyunun yakından takip ettiği üzere Bolu Belediyesi olarak Türkiye’de ilk kez kendi bütçemizle cami yapımına başladığımızı duyurmuştuk. Hatta bu camiyle ilgili ilk bağış Sayın Kılıçdaroğlu’ndan, ikinci bağış Sayın Akşener’den, üçüncü bağış da Sayın İmamoğlu’ndan gelmişti. Diğer siyasi parti liderlerine de bir mektup yazmış ve cami yapacağımızdan bahsederek Bolu halkı adına sembolik de olsa bir katkı bekliyorum demiştim. Mektubumuza ilk cevap Memleket Partisi Genel Başkanı Sayın Muharrem İnce’den geldi. Emekli maaşımdan diye bir ayrıntı yazarak bağışta bulunmuş. Bu bir dayanışma örneğidir. Ben mektubuma ilk cevabı veren Sayın Muharrem İnce’ye, Memleket Partisi Genel Başkanı’na şükranlarımı sunuyorum. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere diğer siyasi parti genel başkanlarımızdan da benzer mahiyette cevaplar beklediğimi paylaşmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.
GÜNCEL, 07 Haziran 2021 13:43
Yorumlar (0)
İsmail Akgül; "Yeni Yol Değil, Mevcut Yolların İyileştirilmesi Öncelik Olmalı!"
Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den dikkat çeken çağrı
Yeniçağaspor'dan Olaylı Çaycumaspor Maçı Sonrası Sert Açıklama: "Yöneticimiz Polise Saldırmadı, Yalan Haberlere Hukuki Süreç Başlatılacak"
Abant ve Yedigöller Yolu Gerilimi Tırmanıyor! İsmail Akgül ve Faruk Özlü Sosyal Medyada atıştı
Dörtdivan Tarihi Merkez Camii'ne Önemli Yatırım: Minare Yeniden Yapılıyor, Isıtma Sistemi Doğalgaza Dönüştürülüyor
CHP Bolu'dan Özlü'ye Ağır Sözler: "Doğayı Bırak, Kendi Derdine Yönel!"
Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den Sert Tepki: "Bu Yaklaşım Vizyon Değil, İstila"
Siyasette Torpilin Adı: Spor Kulüplerine Kaynak Aktarımı mı, Yoksa Oy Avcılığı mı?
Sinopspor Yöneticisi Mete Çağdaş'tan Kamuoyuna Sert Açıklama: "Akıla Değil, Paraya İhtiyacımız Var!"
Seben, Liderliği Kaçırdı: Bolu Belediyespor ile 2-2 Berabere Kaldı
Yeniçağaspor kendi evinde üzdü
Sabah Namazı Buluşması Ömerpaşalar Azaplar Camii'nde Büyük İlgi Gördü
Yeniçağaspor'dan Kritik Maç Öncesi Taraftara Destek Çağrısı!
Montella'dan 2026 Dünya Kupası Elemeleri Play-off Değerlendirmesi: "Maksimum Performans Şart"
Vali Aydın'dan Mudurnu Ziyareti: Projeler ve Çalışmalar Değerlendirildi
Tanju Özcan özür diledi
Yeniçağaspor, Bartın Deplasmanından Bir Puanla Döndü: Kırmızı Kartlar Havada Uçuştu!
Bolu Amatör Lig'de Nefes Kesen Maç: Dörtdivanspor, Sebenspor Deplasmanında Mağlup!
Eleştiriler Sonuç Verdi: PET-CT Açıklaması Gecikmeli Geldi!
