YAYKOOP’un Bolu temsilciliği kitapseverlerle buluşmaya hazır
KÜLTÜR, 04 Haziran 2021 16:18Türkiye’de 37 yayınevinin aynı çatı altında birleştiği Yayıncılar Kooperatifi (YAYKOOP) Bolu Temsilciliği Anka Kitap Kafe, kitap satışına başladı.
Türkiye’de 37 yayınevinin aynı çatı altında birleştiği Yayıncılar Kooperatifi (YAYKOOP) Bolu Temsilciliği Anka Kitap Kafe, kitap satışına başladı.
AYKOOP’un dördüncü temsilciliği olan Bolu Anka Kitap Kafe, kitap satışına başladı.
DÖRDÜNCÜ TEMSİLCİLİĞİ BOLU’DA
Yayıncılık sektöründe yaşanan ekonomik ve politik sorunların artarak devam ettiği, yayıncıların tekelleşmeye karşı bir arada omuz omuza mücadele içerisinde olduğu YAYKOOP’un Bolu Temsilciliği açıldı. 37 yayınevini bünyesinde barındıran YAYKOOP, Kadıköy, Üsküdar ve Diyarbakır’dan sonra Bolu’da da Anka Kitap Kafe’de temsilciliğini açarak kitapseverlerle buluşmaya hazır.
SÖYLEŞİLER, FİLM GÖSTERİMLERİ DAHA BİRÇOK ETKİNLİK YAPILACAK
Anka Kitap Kafe’nin sahibi ve YAYKOOP’un Bolu Temsilcisi Nazım Günenç “Anka Kitap Kafe’yi tamamen emek ve dayanışma ile kurduk. Kafemizin açık alanı da var. Koronavirüs salgını ile mücadelede alınan kararlara bağlı olarak kitap tanıtımı, yazar söyleşileri, hem kapalı hem de açık havada film gösterimleri yapmayı planladığımız etkinlikler arasında” dedi.
“HER KATEGORİDE KİTAPLARIMIZ MEVCUT”
Anka Kitap Kafe’de Türk ve dünya klasikleri, toplum ve siyaset, tarih ve yakın tarih, eğitim, sanat, sağlık, kişisel gelişim ve daha birçok kategoride kitaplar olduğunu ifade eden Günenç, “Kitapların içerisinde olmak yıllardan beri hayalimdi. Uzun yıllar günlük gazete ve kitap basımı yapmamında bunda çok etkisi oldu. Pandemiden çok kısa süre önce Anka Kitap Kafe’yi açtım. Yaklaşık olarak 3 ay açık kalabildik. Bu süreçte YAYKOOP ile görüşmelere başladık. Sonrasında kitaplarımız gelmeye başladı. Salgın nedeniyle tekrardan bir kapanma süreci oldu. Bu arada eksiklerimizi giderdik. Nihayetinde kitap satışına başladık. Salgın öncesinde ve salgın döneminde hiçbir kurumdan destek almadan bugüne geldik” diye konuştu.
“TÜM KİTAPSEVERLERİ ANKA KİTAP KAFE’YE BEKLİYORUZ”
Kurye ile kitap satışının olduğunu belirten Günenç, “Bunların dışında kurye ile kitap teslimi yapıyoruz. Askıda kitap uygulamamızda var. Bu arada bugüne gelene dek emeğini ve dayanışmasını bizden esirgemeyen çok özel dostlarımıza teşekkür ederiz. Umarım kitapseverlerimiz de istediği her türlü kitaba buradan ulaşır. Tüm kitapseverlerimizi Anka Kitap Kafe’ye bekliyoruz.” diyerek kitapseverlere çağrıda bulundu.
YAYKOOP’UN BÜNYESİNDEKİ YAYINEVLERİ
“Abaküs, Aras, Avesta, Ayrıntı, Berfin, Bilim ve Gelecek, Birgün, Bulut, Cem Yayınları, Ceylan, Cumhuriyet Kitapları, Dipnot, E Yayınları, Erol Mut, Heretik, Kalkedon, Kor Kitap, Kuraldışı Akademi, Lis Yayınları, Mayıs Yayınları, Nesin Yayınevi, Notabene Yayınları, Nüans Publishing, Ozan, Paloma, Pan, Sinan Çam, Su Yayınları, TY Tekin, Telgrafhane Yayınları, Tüstav, Ünal Koçak, Varlık Yayınları, Yar Yayınları, Yazılama, Doğu Kitabevi, Yeni İnsan Yayınevi, Yordam Kitap.”
KÜLTÜR, 04 Haziran 2021 16:18
Yorumlar (0)
Başkan Hamza Efe Yüksekokul tartışmasına noktayı koydu
Dörtdivan'a Söz Verilen Yüksekokul Nerede? Söz veren Coşkunyürek nerede?
SebenSpor'dan Çarpıcı Açıklama: "Biz Sporcu Değil, İyi Bireyler Yetiştiriyoruz"
Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den Açıklama: "Kıbrıscık İlçemizin İlçe Statüsünün Düşmesi Söz Konusu Değildir"
İsmail Akgül'den sosyete göndermesi; Sosyetenin cilalı parkelerinde gezen kim?
Yeniçağaspor'da Teknik Direktör Belli Oldu: Gökhan Baladın Göreve Başladı!
Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den Hastane Taşıma Planına Sert Tepki: "Çözüm Taşımak Değil, Yapmaktır"
Bolu Milletvekili Akgül'den Camilerdeki Personel Eksiklikleri İçin Soru Önergesi: "Kadro Açığı Ne Zaman Kapanacak?"
Uluslararası Proje Deneyimi Yerelde Gençlerle Buluştu: Menstrüel Sağlık Eğitimi Bolu'da Büyük İlgi Gördü
Bolu Milletvekili Akgül: 2026 Bütçe Görüşmelerinde Bolu'nun İhtiyaçları Titizlikle Takip Edilecek
İsmail Akgül; "Yeni Yol Değil, Mevcut Yolların İyileştirilmesi Öncelik Olmalı!"
Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den dikkat çeken çağrı
Yeniçağaspor'dan Olaylı Çaycumaspor Maçı Sonrası Sert Açıklama: "Yöneticimiz Polise Saldırmadı, Yalan Haberlere Hukuki Süreç Başlatılacak"
Abant ve Yedigöller Yolu Gerilimi Tırmanıyor! İsmail Akgül ve Faruk Özlü Sosyal Medyada atıştı
Dörtdivan Tarihi Merkez Camii'ne Önemli Yatırım: Minare Yeniden Yapılıyor, Isıtma Sistemi Doğalgaza Dönüştürülüyor
CHP Bolu'dan Özlü'ye Ağır Sözler: "Doğayı Bırak, Kendi Derdine Yönel!"
Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den Sert Tepki: "Bu Yaklaşım Vizyon Değil, İstila"
Siyasette Torpilin Adı: Spor Kulüplerine Kaynak Aktarımı mı, Yoksa Oy Avcılığı mı?
Sinopspor Yöneticisi Mete Çağdaş'tan Kamuoyuna Sert Açıklama: "Akıla Değil, Paraya İhtiyacımız Var!"
