İkinci elin parlayan yıldızı Galeri Tanju Otomotiv
EKONOMİ, 02 Haziran 2021 08:18Dörtdivan’da faaliyet gösteren Galeri Tanju Otomotiv, ikinci el otomobil satışlarında gösterdiği performans ile ikinci elin parlayan yıldızı oldu.

Dörtdivan’da faaliyet gösteren Galeri Tanju Otomotiv, ikinci el otomobil satışlarında gösterdiği performans ile ikinci elin parlayan yıldızı oldu.
İlana koyduğu ikinci el araçları ortalama iki günde satan Galeri Tanju Otomotiv, sadece Bolu’dan değil Türkiye’nin her yerinden ulaşan müşterilerini araç sahibi yapıyor.
Galeri Tanju Otomotiv’in kurucusu Tanju Yalçın, başarılarının sırrını güvenilir olmak ve temiz araç satmaktan geçtiğini söyledi. Tanju Yalçın, “Sattığımız araçlardan şikayet gelmemesi için alırken ince eleyip sık dokuyoruz. Her aşamada müşteri memnuniyetini düşünüyoruz. Çok şükür bugüne kadar herhangi bir şikayetle karşılaşmadık. Müşterilerimiz bize güveniyor biz onların mutluluğundan güç alıyoruz.” dedi.
EKONOMİ, 02 Haziran 2021 08:18
Yorumlar (0)

Bolu'da Tır ve kamyon çarpıştı: 1 yaralı

Tanju Özcan; “Devletin parasını resmen peşkeş çekmişler!”

İsmail Akgül Tarım Bakanı ile görüştü

Boluspor'da Teknik Direktör belli oldu

İl Birincisi yine Dörtdivan'dan

Başkan Güner’den sert eleştiri “Bisiklet ile başlayan serüven Audi ile devam ediyor”

Villa meselesi yine gündeme geldi; Erhan Beykoz, “Dörtdivan’da Başaran’ın Akıl Oyunu”

Yılmaz Özen Aladağspor'da

Başkan Efe, Sağlık Bakanına taleplerini iletti

Bolu'ya 3 yeni hastane müjdesi

Bolu'da sürücü adayları şehir trafiğinden çıkıyor

Bolu'da yolcu otobüsü yandı

Mahmut Alan "3-5 milyona sponsorluk olmayacak"

İsmail Akgül gönül bağlarını güçlendiriyor

Çocukların kavgasında 1 çocuk öldü

Hilmi Gültekin’den Ferdi Zeyrek için taziye mesajı

Balkonda mangal mahalleyi ayağa kaldırdı

Tanju Özcan hastaneye kaldırıldı

İsmail Akgül; “Helal kazancın yanındayız”
