Dev derbide sevinen Galatasaray oldu
SPOR, 09 Mayıs 2021 18:54Süper Lig'in 40. haftasında Galatasaray, evinde Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti.

Süper Lig'in 40. haftasında Galatasaray, lider Beşiktaş'ı 3-1'lik skorla geçti. Sarı kırmızılıların gollerini Babel, Falcao ve Arda Turan atarken, Beşiktaş'ın tek golü Ghezzal'den geldi. Galatasaray aldığı galibiyetle şampiyonluk yarışını sürdürürken, liderle arasındaki farkı 3'e indirmeyi başardı.
Bu sonuçla yenilmezlik serisini 7 maça çıkaran Galatasaray puanını 78'e yükseltirken, 7 maç sonra mağlup olan lider Beşiktaş 81 puanda kaldı.
Öte yandan MKE Ankaragücü deplasmanından 2-1'lik galibiyetle ayrılan Fenerbahçe de Beşiktaş ile arasındaki farkı 2'ye indirdi.
SPOR, 09 Mayıs 2021 18:54
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!

Mahmut Alan "3-5 milyona sponsorluk olmayacak"

İsmail Akgül gönül bağlarını güçlendiriyor

Çocukların kavgasında 1 çocuk öldü

Hilmi Gültekin’den Ferdi Zeyrek için taziye mesajı

Balkonda mangal mahalleyi ayağa kaldırdı

Tanju Özcan hastaneye kaldırıldı

İsmail Akgül; “Helal kazancın yanındayız”

İsmail Akgül, “Bilge Liderimizin emrindeyiz”

10 yaşında hafız oldu Kurs tarihine geçti

İsmail Akgül Bolu Pazarını ziyaret etti

Ankara üçüncüsü Dörtdivan'dan

Akgül’den Yeniçağa’ya ziyaret

Bolu'da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Dörtdivan Belediyesine 10 hükümlü personel

Vali’nin üstün başarı belgeli müdürüne tabutlu protesto

Beşinci kattan atladı hayatını kaybetti

Bolu’nun altyapısı güçleniyor

Suat Güner açıkladı; AK Parti Gerede İlçe Başkanlığına Erdoğan Kiriş atandı

Başkan Özcan; ''Bu bir hukuk garabetidir''
