Suat Güner, “Helal kazanç için mücadele veren işçilerimize minnettarız”
SİYASET, 01 Mayıs 2021 20:14AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu.
BOLU - AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu.
“EMEKÇİLERİMİZ SALGINDA DAHİ TER DÖKMEYE VE ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR”
İslam dini ve Türk kültürünün emek harcayıp alın teri dökülerek elde edilen helal kazancı kutsal saydığını vurgulayan AK Parti İl Başkanı Güner, “Her gün milyonlarca insan, evine ekmek götürmek ve ailesinin geçimini sağlamak adına ekmek kapısına doğru yola koyuluyor. Birbirinden farklı ve birbirinden zor çalışma ortamlarında özverili şekilde ekmek mücadelesi veren emekçilerimiz, bir yandan kendi aile ekonomilerini oluştururken bir yandan da ülke ekonomisi için üretmeye ve alın teri dökmeye devam ediyor. 7/24 gece-gündüz her koşul ve şartta helal kazanç uğruna büyük bir mücadele veren emekçi kardeşlerimize minnettarız. Bugün dahi dünya koronavirüs salgını ile kasıp kavrulurken işçilerimiz her zaman olduğu gibi yine işlerinin başında emek vermeyi, ter dökmeyi ve üretmeyi sürdürüyor” dedi.
“1 MAYIS’IN ESKİSİ GİBİ KALABALIK MEYDANLARDA KUTLANMASINI DİLİYORUM”
Dünya coğrafyasını etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle 1 Mayıs İşçi Bayramı’nın bu yıl meydanlarda değil evlerde kutlanacağını hatırlatan Suat Güner, “İnsanlığın koronavirüs salgınından kurtulup en kısa zamanda hayatın normale dönmesini ve yine eskisi gibi İşçi Bayramı’nın kalabalık meydanlarda kutlanmasını diliyorum. AK Parti Hükümeti olarak, işçi kardeşlerimizin ekonomik ve sosyal haklarının iyileştirilmesi, çalışma koşullarının düzetilmesi için her geçen gün yeni adımlar attığımızı belirtmek istiyorum. 84 milyon insanımızın yaşam kalitesini ve refah düzeyini arttırmak adına yoğun şekilde mücadele verildiğini bilmelerini isterim. Bu düşüncelerle helal kazanç uğruna emek ve ekmek mücadelesi veren tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramlarını en kalbi duygularımla kutlarım.” ifadelerini kullandı.
SİYASET, 01 Mayıs 2021 20:14
Yorumlar (0)
Milletvekili İsmail Akgül’den Gerede’de Yoğun Mesai: Esnaf ve Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Dörtdivan’da Bir Devir Kapandı: Statüko Yıkıldı, Şoförler Odasında "Aslantaş" Dönemi!
Milletvekili Akgül, Bolu’nun Nabzını Muhtarlarla Tuttu
MHP Bolu’da İlhan Durak Dönemi Hızlı Başladı: 140 Kişilik "Dev" Kadro Sahaya İniyor
Dörtdivanspor’dan Play-Off Öncesi "Narin" Dokunuş: Furkan Narin İmzayı Attı!
Dörtdivan’da TOKİ Heyecanı: 125 Konutun Hak Sahipleri Belirlendi
Bir Araç, Üç Kişi ve Bitmeyen "Show" Siyaseti
MHP Bolu’da Yeni Dönem: İl Başkanlığına İlhan Durak Atandı
Belgeli tepki: Sebenspor’dan Hakem Atamasına Sert Kınama!
Yeniçağaspor Sinop’ta Direndi Ama Şanssızlığa Yenildi: 3-2
Gerede’de Olimpiyat Gururu: Kaymakam Kaya Milli Sporcuları Ağırladı
Hayalet Ağlar Belgesel Ekibi Esenler’de İzleyiciyle Buluştu
Milletvekili İsmail Akgül’den Yeni Hastane İnşaatına Ziyaret: "Sağlık Altyapımız Güçleniyor"
İsmail Akgül’den Meclis’te Sert Tepki: "O El Kopartılır!"
Dörtdivan’da Yılların Sorunu Çözülüyor: Gerede Yolu Projesi 2026 Yatırım Programında!
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve CHP Heyeti Beraat Etti
Dörtdivanspor Rövanşı Aldı: Sebenspor’u 3-1 Mağlup Etti
Dörtdivanlı Ömer Akmanşen, Din Öğretimi Genel Müdür Yardımcısı Oldu
İsmail Akgül Sağlık Bakanına sordu: "Bolu Sağlıkta Kaosa mı Sürükleniyor?"
