Bolu'da halk otobüslerinde Kovid-19 denetimi
GÜNCEL, 27 Nisan 2021 04:15Bolu’da trafik ekiplerince, halk otobüslerinde koronavirüs(Kovid-19) tedbirleri kapsamında denetim gerçekleştirildi. Yapılan denetimlerde, kurallara uymayanlara idari ceza uygulandı.

BOLU- Bolu'da trafik ekiplerince, halk otobüslerinde koronavirüs(Kovid-19) tedbirleri kapsamında denetim gerçekleştirildi. Yapılan denetimlerde, kurallara uymayanlara idari ceza uygulandı.
İllere göre haftalık vaka sayısı 100 bin kişide 504,13 olan Bolu'da, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetimlerini sürdürüyor. Trafik ekiplerince, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yolunda halk otobüslerine yönelik uygulama gerçekleştirildi. Durdurulan otobüslerde yolcu taşıma kapasitesi, maske, mesafe ve hijyen kontrolü yapıldı. Denetimlerde sürücüler ile yolcular, Kovid-19 tedbirlerine uymaları konusunda uyarıldı. Kurallara uymayanlar hakkında ise idari yaptırım uygulandı.
GÜNCEL, 27 Nisan 2021 04:15
Yorumlar (0)

Çocukların kavgasında 1 çocuk öldü

Hilmi Gültekin’den Ferdi Zeyrek için taziye mesajı

Balkonda mangal mahalleyi ayağa kaldırdı

Tanju Özcan hastaneye kaldırıldı

İsmail Akgül; “Helal kazancın yanındayız”

İsmail Akgül, “Bilge Liderimizin emrindeyiz”

10 yaşında hafız oldu Kurs tarihine geçti

İsmail Akgül Bolu Pazarını ziyaret etti

Ankara üçüncüsü Dörtdivan'dan

Akgül’den Yeniçağa’ya ziyaret

Bolu'da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Dörtdivan Belediyesine 10 hükümlü personel

Vali’nin üstün başarı belgeli müdürüne tabutlu protesto

Beşinci kattan atladı hayatını kaybetti

Bolu’nun altyapısı güçleniyor

Suat Güner açıkladı; AK Parti Gerede İlçe Başkanlığına Erdoğan Kiriş atandı

Başkan Özcan; ''Bu bir hukuk garabetidir''

Skandalların adamı Veysel Tiryaki; Fasıl Köyü’ndeki villada Belediye’nin imkanlarını kullandığı iddia ediliyor

Coskunyürek açıkladı; "Bolu'ya 135 milyon liralık kaynak"
