Tanju Özcan; ''Göğsümü gere gere dolaşacağım''
SİYASET, 10 Nisan 2021 07:09Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP İl Başkanı Kazım Karsu’nun kendisine yönelik eleştirilerine cevap verdi. Başkan Özcan, “Belediyeyi partiden yönetmiyoruz” dedi.

BOLU - Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Başkanı Kazım Karsu, geçtiğimiz günlerde verdiği bir demeçte, “Tanju Özcan, siyasette hep önde olmak ister. Suyun üzerinde gezmek ister, siyasetin önünde olmak ister. Tanju Özcan Bey, Muharrem Bey’in ekolünden. Bunları onun gençliğine bağlamak lazım. İlerde az konuşup, çok iş yapmayı tercih eder diye düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.
“BELEDİYEYİ PARTİDEN YÖNETMİYORUM”
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP İl Başkanı Karsu’nun eleştirilerine Belediye Meclisi toplantısında cevap verdi. Başkan Özcan Karsu’nun eleştirilerine karşılık, “Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı beni eleştirmiş. AK Partinin yeni il başkanı da onu alıntı yapmış, ‘Kazım Karsu malumu ilan etti’ demiş. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanının beni eleştirmesi benim açımdan normal. Çünkü bu şu demek; ‘Tanju Bey’e her dediğimi yaptıramıyorum.’ Doğru, biz partiden yönetmiyoruz. Bir de Cumhuriyet Halk Partililer birbirini kamuoyunun önünde eleştirebilir. Aslında CHP İl Başkanının beni eleştirmesi sizi mutlu etmeli, çünkü demek ki ben belediyeyi partiden yönetmiyorum. Partinin talimatlarıyla da yönetmiyorum. Yani dolayısıyla Suat kardeşimiz muhalefete başladı da yanlış yerden başladı” dedi.
“GÖĞSÜMÜ GERE GERE DOLAŞACAĞIM”
Partizanlık yapmadığını belirten Özcan açıklamasında ayrıca, “Partizanlık yapmamamdan rahatsız olan olabilir. Eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz insanlara AK Partili, CHP’li, MHP’li diye bakıyordu. Sevdiğim insan, sevmediğim insan diye bakıyordu. Tuttuğum müteahhit, tutmadığım müteahhit diye bakıyordu. Bunları açık olarak konuşalım. Şimdi, o yüzden sokağa çıkmakta güçlük çekiyor, o yüzden ben ismini bir caddeye verelim deyince birileri açıktan, birileri karnından hayır diyor. Allah beni o duruma düşürmesin, Allah kimseyi o duruma düşürmesin. Benden sonra benim ismim bir yere falan verilmesin. Öyle bir derdim yok, ama ben göğsümü gere gere dolaşacağım. Bir kişinin şu ana kadar hakkını yediğimi düşünmüyorum. Kimsenin ekmeğiyle oynadığımı düşünmüyorum. İhaleye fesat karıştırmıyorum” ifadelerini kullandı.
SİYASET, 10 Nisan 2021 07:09
Yorumlar (0)

Toprak Mahsulleri Ofisi, Dörtdivan'da Hububat Alımına Başlıyor!

Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı

Mustafa Akıncı: "Türkiye Beğenilmeyen Düşünce Sahiplerini İçeri Almıyor, Kıbrıslıları Sokmuyor"

MHP Bolu İl Başkanı Ayhan Çelikkol'dan Tanju Özcan'a Sert Tepki: "Türk Asrı El Öpenlerin Değil, El Verenlerin Omuzlarında Yükselecek"

Dörtdivan’da Traktör Kazası: Karı Koca Hayatını Kaybetti

Hilmi Gültekin’den Tanju Özcan'a sert yanıt: "Adam ol, adam gibi siyaset yap!"

Bolu Valisi Abdulaziz Aydın Dörtdivan’ı ziyaret etti

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner'den "Milli Birlik" Vurgusu

MHP Dörtdivan İlçe Başkanı Gültekin'den Bahçeli'ye Destek: "Liderimize Güveniyoruz, Daima Yanındayız!"

Sanık avukatları salonu terk ettı

Bolu Milletvekili Akgül, Ulaştırma Bakanı Uraloğlu'na Bolu'nun Ulaşım ve Altyapı Sorunlarını İletti

Kartalkaya Davasında Elif Aras'ın Savunması: "Tüm Kararlar Babam Halit Ergül'e Aitti"

Dörtdivan'da Orman Yangınına Müdahale Eden Su Tankeri Kaza Yaptı: 3 Yaralı

Kimse sorumluluğu kabul etmiyor

Sırrı Köstereli, Grand Kartal Otel Yangını Davasında Savunmasını Yaptı: "Hiçbir Kastım ve İhmalkarlığım Yok"

Kartalkaya Yangın Davası Siyasetçilerin Yakın Takibinde: Adalet Arayışına Destek

Avukat Yüksel Gültekin'den Kartalkaya Davası Açıklaması: "8 Canım Benim! İki Elim Yakanızda!"

Kartalkaya Davası'nda İlk Duruşma Görüldü: Gözyaşları ve İsyan Hakimdi!

Dörtdivan'da şu aboneliği için ikamet şartı geirildi
