Suat Güner'den skandal bildiriye sert tepki
GÜNCEL, 04 Nisan 2021 12:08AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, 103 emekli amiral tarafından yayınlanan Montrö Sözleşmesi bildirisine sert tepki gösterdi. Güner konuyla ilgi açıklamasında,“15 Temmuz’da demokrasiye sahip çıkan halkımız darbeci zihniyete gereken dersi vermiştir”dedi.
AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, 103 emekli amiral tarafından yayınlanan Montrö Sözleşmesi bildirisine sert tepki gösterdi. Güner konuyla ilgi açıklamasında,“15 Temmuz’da demokrasiye sahip çıkan halkımız darbeci zihniyete gereken dersi vermiştir”dedi.
103 emekli amiral tarafından gece saatlerinde yayınlanan Montrö bildirisi AK Parti tarafından büyük tepkiyle karşılandı. ‘Montrö Sözleşmesi tartışılmasın, Kanal İstanbul Yapılmasın’ şeklinde ifadelerin kullanıldığı bildiriye AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner yaptığı açıklamayla çok sert tepki gösterdi.
“DARBE HEVESLİSİ CUNTACILAR KİRLİ YÜZLERİNİ GÖSTERİYOR”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Hükümeti ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gerek yurt içinde gerekse de yurt dışında ülke çıkarlarını korumak adına amansız bir mücadele yürüttüğünü vurgulayan Suat Güner, “Bu tarihi dönemeçte milli menfaatlerimize düşman ülke ve unsurlara tek bir kelime dahi etmeyen darbe artıkları, milletimizin oylarıyla 19 yıldır aralıksız iktidarda bulunan seçilmiş AK Parti Hükümetimize gözdağı vermeye kalkışıyor. 27 Mayıs, 12 Eylül, 28 Şubat ve 15 Temmuz kalıntısı darbe heveslisi cuntacılar, kirli yüzlerini belli aralıklarla gösteriyor. Türk tarihinde sivil iktidara göz diken darbeciler milletimizin gönlünde ve mahkeme salonlarında yargılanmışlardır. Son olarak 15 Temmuz’da demokrasiye sahip çıkan halkımız darbeci zihniyete gereken dersi vermiştir. Yüce Türk halkı bugün de yarın da aynı şekilde ipleri dışarıda olan karanlık kafaların emellerine izin vermeyecektir” dedi.
“HERKES İŞİNE BAKSIN”
“Akdeniz ve Ege’de ülkemizi köşeye sıkıştırmak ve yok saymak isteyen güçlere karşı söz konusu darbe artıkları sus pus kaldı” diyen AK Parti Bolu İl Başkan Suat Güner, “Ne hikmet ki Türkiye, Mavi Vatan’da tehdit ediliyorken sesi çıkmayan, Doğu Akdeniz’deki haklarımız gaspedilmeye çalışılırken ortalıkta gözükmeyen emekli amirallere bir haller olmuş. Bu durum dahi darbeci zihniyetin kimlerden beslendiğini gözler önüne seriyor. Bu ülkenin Ordusu da Hükümeti de Cumhurbaşkanı da görevinin başındadır. Sizlik bir durum yok. Herkes işine baksın” ifadelerini kullandı.
GÜNCEL, 04 Nisan 2021 12:08
Yorumlar (0)
Yıkılan minarenin ardından sorumluluk tartışması: Bütün oklar müteahhit firmayı gösteriyor
İsmail Akgül; "Esnafımız ayakta kalırsa Türkiye güçlenir"
Restorasyonlu Minare Fırtınaya Dayanamadı: Dörtdivan Merkez Camii'nde Yıkım ve Akıllardaki Soru İşaretleri
Lider Dörtdivanspor Dur Durak Bilmiyor: Taner Keskin Şov Yaptı!
Sözünün Er'i Emir Olacakoğlu Yeniçağaspor'u Zirveye Taşıyor: 2-1
Dörtdivan'ın Odun Krizi: Mağduriyetin Anatomisi ve Siyasetin Sessizliği Üzerine Bir Analiz
MHP Dörtdivan İlçe Başkanı Gültekin'den odun krizine tepki
Dörtdivan Köylüsünden Orman İşletme Müdürlüğüne Sert Tepki: "Orman Temizliği Değil, Kışlık Odun İstiyoruz!"
İsmail Akgül, "emekli maaşları insanca yaşama seviyesine taşınmalı"
Yeniçağaspor Teknik Direktörü Güngör: "İç Sahada 3 Puanı Vermek İstemiyoruz"
Yeniçağaspor Başkanı Biçer'den İddialı Açıklama: "İnşallah Bu Seyirci 3. Ligi de Görecektir"
Yeniçağaspor Sezona Galibiyetle Başladı: Sinopspor'u Tek Golle Geçtiler!
Tekkedere Köyü'nde Baraj Mağduriyeti: Milletvekili Akgül'den Bakanlara Çağrı
AK Parti'li Yanılmaz, Dörtdivan'ı ziyaret etti
Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den Yeni Sanayi Sitesi Gecikmesine Sert Tepki: "Esnaf Nefes Almalı!"
Sanatçı Çetin Altay'dan Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe'ye Ziyaret
CHP Lideri Özgür Özel, Bolu Belediyesi’nin Proje Tanıtım ve Toplu Açılış Töreni’ne katıldı
Korkunç Kaza: D-100'de Kamyonun Çarptığı Otomobil Sürücüsü Yaşamını Yitirdi
Bolu 1. Amatör Küme'de Yeni Sezon Heyecanı Başlıyor: Kuralar Çekildi
