Merkez Bankası'nda Naci Ağbal başkanlık görevinden alındı
EKONOMİ, 20 Mart 2021 13:48Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı atama kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Ağbal, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 35'inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2'inci maddesi kapsamında görevden alındı. Ağbal'ın yerine Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu getirildi.

ANKARA — Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı atama kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Ağbal, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 35'inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2'inci maddesi kapsamında görevden alındı. Ağbal'ın yerine Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu getirildi.
YENİ TCMB BAŞKANI'NIN ÖZ GEÇMİŞİ
Bayburt'ta 23 Mayıs 1967'de doğan Kavcıoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nü bitirdi. İstanbul Üniversitesi Muhasebe Enstitüsünü denetim uzmanı olarak bitiren Kavcıoğlu, İngiltere Hastings College'ta işletmecilik üzerine eğitim gördü. Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsünde yüksek lisansını ve doktorasını tamamlayan Kavcıoğlu, Esbank TAŞ ve Türkiye Halk Bankası AŞ'de çeşitli görevlerde yer aldı. 26. dönem Bayburt milletvekili olan Kavcıoğlu, evli ve 3 çocuk babası.
EKONOMİ, 20 Mart 2021 13:48
Yorumlar (0)

Gerede Belediyesi'nden İtfaiye Eri Alımı Tartışmasına Açıklama

'Hayalet Ağlar' Belgeseli Yönetmeni Ayşenur Sülün: "Bu Film, İletişim Fakültesi Öğrencilerinin Başarısı"

"Hayalet Ağlar"a birincilik ödülü

Bölgesel Amatör Lig'de 2025-2026 Sezonu Grupları Açıklandı: Yeniçağaspor 4. Grupta Mücadele Edecek

Dörtdivan’da İnek Hırsızlığı: Çalınan Hayvanlar Otoyol Kenarında Bulundu

Dörtdivan’a Belediye Konuk Evi kazandırılıyor

Dörtdivanspor U10 Takımı, Sakarya Cup'ta Üçüncü Oldu!

Akarsular Kanalizasyon Hattına Dönüştü: Çevre ve Halk Sağlığı Tehlikede

Dörtdivanspor'da Yönetim Değişikliği

Hüseyin Cahit Çıngı'dan Tanju Özcan'a 'Kınama'

“Gerede’ye Renk Katıyoruz” Resim Sergisi Açıldı

Tanju Özcan’dan Ali Koç’a ültimatom

İsmail Akgül, Tanju Özcan'ı Hastane İnşaatını Engellemekle Suçladı

Dörtdivan'da 2. Etap TOKİ İnşaatları Başlıyor, Şantiye Kuruldu

Yeniçağaspor Bölgesel Amatör Lig'e Katılım ücretini ödedi

Yüksel Coşkunyürek’ten Dörtdivan için önemli açıklamalar

Tanju Özcan, "Zoru görünce topuklamadım"

Tanju Özcan'dan CHP Bolu Teşkilatına Övgü: "Başarılı ve Uyumlu Bir Çalışma Yürüttük"

Tahsin Mert Karagöz'den 2015 Seçim Anısı ve Destek Çağrısı
