Dörtdivan Beyaza Büründü: Mevsimin İlk Karı Düştü!
GÜNCEL, 27 Aralık 2025 04:32Bolu’nun yüksek rakımlı ilçelerinden biri olan Dörtdivan, güne beyaz örtüyle uyandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından gece saatlerinde başlayan kar yağışı, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte ilçeyi tamamen etkisi altına aldı.
Bolu’nun yüksek rakımlı ilçelerinden biri olan Dörtdivan, güne beyaz örtüyle uyandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından gece saatlerinde başlayan kar yağışı, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte ilçeyi tamamen etkisi altına aldı.

İlçe Merkezi Kar Altında
Hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesiyle birlikte yağmur yerini yoğun kar yağışına bıraktı. İlçe merkezinde kar kalınlığı yer yer 10 santimetreye ulaşırken, Dörtdivan Belediyesi önündeki Atatürk büstü ve çevresindeki çam ağaçları seyirlik görüntüler oluşturdu.

Köroğlu Meydanı’nda Kartpostallık Görüntüler
İlçenin sembollerinden olan ve meydanda bulunan Köroğlu Heykeli, kar yağışıyla birlikte büyüleyici bir manzaraya büründü. Meydandaki "I Love Dörtdivan" yazısı ve çevredeki parklar, fotoğraf tutkunları için kartpostallık kareler sundu. Bolu ve Yeniçağa istikametine giden yollarda kar temizleme çalışmaları sürerken, tabelaların üzerini kaplayan kar kış mevsiminin tam anlamıyla geldiğini müjdeledi.

Ulaşımda Tedbirler Artırıldı
Kar yağışının özellikle yüksek kesimlerde ve Anadolu Otoyolu’nun Dörtdivan geçişinde etkili olması nedeniyle trafik ekipleri sürücüleri uyardı. Belediye ekipleri kaldırımlarda ve ara sokaklarda kar küreme çalışmalarına başladı.
Sürücülere uyarı: Bolu ve Yeniçağa yönüne gidecek olan vatandaşların kış lastiği ve zincir olmadan yola çıkmamaları konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

GÜNCEL, 27 Aralık 2025 04:32
Yorumlar (0)
Bir Araç, Üç Kişi ve Bitmeyen "Show" Siyaseti
MHP Bolu’da Yeni Dönem: İl Başkanlığına İlhan Durak Atandı
Belgeli tepki: Sebenspor’dan Hakem Atamasına Sert Kınama!
Yeniçağaspor Sinop’ta Direndi Ama Şanssızlığa Yenildi: 3-2
Gerede’de Olimpiyat Gururu: Kaymakam Kaya Milli Sporcuları Ağırladı
Hayalet Ağlar Belgesel Ekibi Esenler’de İzleyiciyle Buluştu
Milletvekili İsmail Akgül’den Yeni Hastane İnşaatına Ziyaret: "Sağlık Altyapımız Güçleniyor"
İsmail Akgül’den Meclis’te Sert Tepki: "O El Kopartılır!"
Dörtdivan’da Yılların Sorunu Çözülüyor: Gerede Yolu Projesi 2026 Yatırım Programında!
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve CHP Heyeti Beraat Etti
Dörtdivanspor Rövanşı Aldı: Sebenspor’u 3-1 Mağlup Etti
Dörtdivanlı Ömer Akmanşen, Din Öğretimi Genel Müdür Yardımcısı Oldu
İsmail Akgül Sağlık Bakanına sordu: "Bolu Sağlıkta Kaosa mı Sürükleniyor?"
Bolu’da Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem: Bazı Hastane Birimleri Birleştiriliyor
Milletvekili Akgül’den Esnafın "Telif Çilesi" İçin Meclis Hamlesi: "Sistem Yeniden Düzenlenmeli"
Bolu'da asil misafirlere Belediye eli: Yılkı atlarına yaşam desteği
Tuğgeneral Öztürk’ten Vali Aydın’a Ziyaret
Gerede’de Olimpiyat Gururu: Abdullah Yılmaz ve İrem Dursun Coşkuyla Karşılandı
Milletvekili Akgül’den Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ne Anlamlı Ziyaret
