Tahsin Mert Karagöz; "Suriye politikası konusunda en son konuşacak kişi Davutoğlu'dur"
SİYASET, 16 Ocak 2025 03:40Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, Suriyeliler ile ilgili sözlerinden dolayı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı eleştiren Gelecek Partisi Genel Başkanı ve Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’na sert sözlerle cevap verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, Suriyeliler ile ilgili sözlerinden dolayı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı eleştiren Gelecek Partisi Genel Başkanı ve Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’na sert sözlerle cevap verdi.
Tahsin Mert Karagöz, “Bugün, ülkemiz ve bölgemiz açısından derin yaralar açmış bir politikanın mimarı olarak bilinen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, Cumhuriyet Halk Partisi sayesinde mecliste yer edinebilen diğer partilerle birlikte hareket ederken, siyasetteki varoluşunu koruyabilmek için yeni yöntemlere başvurduğunu bugün bir kez daha gördük.” dedi.
Ahmet Davutoğlu’nun AKP’den kovulduktan sonra eski dostları tarafından adeta “hain” ilan edildiğini söyleyen CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, “Tabela partisi kurarak siyasetin içinde kalmak için yoğun çaba sarfeden Davutoğlu, yeniden eski partisine yanaşmak için yaptığı hamleleri güçlendirmek için meclisteki varlığının sebebi olan Cumhuriyet Halk Partisi’ni akıllara ziyan şekilde eleştirmekten çekinmiyor.” ifadelerini kullandı.
Ahmet Davutoğlu’nun Türkiye’yi sığınmacı istilasına açık hale getirdiğini ve Suriye politikası konusunda en son konuşacak kişi olduğunu belirten Tahsin Mert Karagöz, “Davutoğlu’nun politikalarının bedelini milyonlarca yurttaşımız ödemektedir. Ekonomik krizle boğuşan bir ülkede, sığınmacı sorunu sosyal huzursuzluğu artırmış, şehirlerimizde yaşanan şiddet olayları ve güvenlik sorunları ciddi boyutlara ulaşmıştır.” diye konuştu.
“Türkiye’de yaşayan milyonların sesi olan ve şehrinde 7’den 70’e herkesin huzurla yaşamasını sağlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı Suriyeli sığınmacılar üzerinden hedef almak tek kelimeyle Türkiye vatandaşlarına ihanettir.” diyen Karagöz sözlerini, “Sizler sınırlarımızı her türlü tehlikeye açık hale getirip, Büyük Ortadoğu Projesi için gece gündüz çalışırken, Cumhuriyet Halk Partisi’ni ülkemizin ve halkımızın menfaatleri için önünüzde bir fren olarak göreceksiniz.” şeklinde tamamladı.
SİYASET, 16 Ocak 2025 03:40
Yorumlar (0)

Bolu’nun güneyi de cazibe merkezi oluyor

Skandal; Veysel Tiryaki sendika yöneticisine yumruk attı

Tanju Özcan hakkında Ermeniler’den suç duyurusu

İsmail Akgül, Bolu İl Genel Meclisini ziyaret etti

Şehit babası toprağa verildi

Çelikkol; "Milli ekonomiyi sabotaj girişimine geçit yok"

Atalarına layık torunlar; Okçulukta il birincisi ve il üçüncüsü Dörtdivan’dan

Başkan Özcan’dan Ramazan Bayramı mesajı

Mehmet Çongar toprağa verildi

Mehmet Çongar hayatını kaybetti

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Bolu'da

MHP'den dev iftar

İsmail Akgül Sağlık Bakanı ile görüştü

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanından skandal paylaşım; Rum ağzıyla konuştu

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Çanakkale Şehitlerini andı

Tanju Özcan’dan Sine-i Millete dönme çağrısı

34 konaklama tesisi kapatıldı

Dörtdivanspor 16 maç sonra yenildi

Meclisi soru yağmuruna tuttu
