Doğaseverler Gölcük'te buluştu
GÜNCEL, 23 Aralık 2024 06:30Bolu Belediyesi, doğa yürüyüşü etkinliklerini tüm hızıyla sürdürüyor. Hafta sonu, Türkiye’nin gözde turizm destinasyonlarından biri olan Gölcük Tabiat Parkı çevresinde doğa severler için eşsiz bir yürüyüş etkinliği düzenlendi.

Bolu Belediyesi, doğa yürüyüşü etkinliklerini tüm hızıyla sürdürüyor. Hafta sonu, Türkiye’nin gözde turizm destinasyonlarından biri olan Gölcük Tabiat Parkı çevresinde doğa severler için eşsiz bir yürüyüş etkinliği düzenlendi.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Turizm ve Tanıtım Birimi tarafından organize edilen etkinlikte, 30 doğa sever 15 kilometrelik Doruk Tepe-Gölcük Tabiat Parkı parkurunda buluştu. Karla kaplı çam ağaçlarının arasında gerçekleşen bu unutulmaz yürüyüşe, öncü olarak Süleyman Özdoğan; artçı olarak ise Ertuğrul Bulut ve Cemal Tağcı eşlik etti.
Yaban hayvanları unutulmadı
Doğa yürüyüşü sırasında sadece katılımcılar değil, yaban hayvanları da unutulmadı. Ekip, parkur boyunca doğaya yiyecek bırakarak çevreye duyarlılık örneği sergiledi.
GÜNCEL, 23 Aralık 2024 06:30
Yorumlar (0)

Çocukların kavgasında 1 çocuk öldü

Hilmi Gültekin’den Ferdi Zeyrek için taziye mesajı

Balkonda mangal mahalleyi ayağa kaldırdı

Tanju Özcan hastaneye kaldırıldı

İsmail Akgül; “Helal kazancın yanındayız”

İsmail Akgül, “Bilge Liderimizin emrindeyiz”

10 yaşında hafız oldu Kurs tarihine geçti

İsmail Akgül Bolu Pazarını ziyaret etti

Ankara üçüncüsü Dörtdivan'dan

Akgül’den Yeniçağa’ya ziyaret

Bolu'da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Dörtdivan Belediyesine 10 hükümlü personel

Vali’nin üstün başarı belgeli müdürüne tabutlu protesto

Beşinci kattan atladı hayatını kaybetti

Bolu’nun altyapısı güçleniyor

Suat Güner açıkladı; AK Parti Gerede İlçe Başkanlığına Erdoğan Kiriş atandı

Başkan Özcan; ''Bu bir hukuk garabetidir''

Skandalların adamı Veysel Tiryaki; Fasıl Köyü’ndeki villada Belediye’nin imkanlarını kullandığı iddia ediliyor

Coskunyürek açıkladı; "Bolu'ya 135 milyon liralık kaynak"
