İsmail Akgül 17 işçinin noter huzurunda belirlenmesini istedi
SİYASET, 01 Eylul 2024 04:42Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu İl Özel İdaresine yapılacak 17 işçi alımının Noter huzurunda yapılması çağrısında bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu İl Özel İdaresine yapılacak 17 işçi alımının Noter huzurunda yapılması çağrısında bulundu.
Konuya ilişkin basın açıklaması yapan MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, ''Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntıyı, vatandaşlarımızla beraber yaşıyoruz. Bir yandan ekonomik göstergeler olumlu yönde ivme kazanırken, bir yanda da fırsatçıların halkımızın üzerine yüklediği ekonomik sıkıntıları hep beraber görüyoruz. Bu atmosferde Bolu İl Özel İdaresi’ne yapılacak olan 17 işçi alımı, vatandaşlarımız için bir umut ışığı olmuştur. Vatandaşlarımız devlet kapısını bir güvence, yaşam standartların yükseltebilecekleri bir çalışma ortamı olarak görüyorlar. Ancak geçmiş yıllarda yapılan amca-yeğen alımları da kendilerini tedirgin ediyor. Bu nedenle şahsım ve partimize onlarca vatandaşımız başvuruyor, işçi alımlarında kendilerine destek olmamızı rica ediyorlar. İnanıyorum ki Bolu Valimiz Sayın Erkan Kılıç’ta Ak Partili isimler de aynı sıkıntıları yaşıyor.'' ifadelerini kullandı.
'17 işçi alımı için Bolu l Özel İdaresi’ne başvuruların 20 Ağustos 2024 tarihinde sona erdiğine dikkat çeken İsmail Akgül, ''Şahsıma gelen bilgilere göre de geçtiğimiz hafta Bolu İl Özel İdaresi’nde oluşturulan komisyon marifetiyle, başvuru yapan vatandaşlarımızın evrakları incelenmiş, eksik evrakı bulunanlar tespit edilmiş. Hak mahrumiyetinin önüne geçmek, kul hakkına girmemek için 17 işçi alımlarının tamamının Noter huzurunda, şartlar sağlanabiliyorsa sosyal medyadan canlı yayın yapılarak kura ile yapılması en büyük arzumdur. Böylelikle vatandaşlarımızın devletine olan güveni bir kez daha tescil etmiş olacaktır. Bu konu da gerek Bolu Valimiz Sayın Erkan Kılıç beyefendi başta olmak üzere, Ak Partili siyasilerin de gerekli hassasiyeti göstereceklerini düşünüyorum.'' şeklinde açıklamasını tamamladı.
SİYASET, 01 Eylul 2024 04:42
Yorumlar (0)

Dörtdivan'ın Odun Krizi: Mağduriyetin Anatomisi ve Siyasetin Sessizliği Üzerine Bir Analiz

MHP Dörtdivan İlçe Başkanı Gültekin'den odun krizine tepki

Dörtdivan Köylüsünden Orman İşletme Müdürlüğüne Sert Tepki: "Orman Temizliği Değil, Kışlık Odun İstiyoruz!"

İsmail Akgül, "emekli maaşları insanca yaşama seviyesine taşınmalı"

Yeniçağaspor Teknik Direktörü Güngör: "İç Sahada 3 Puanı Vermek İstemiyoruz"

Yeniçağaspor Başkanı Biçer'den İddialı Açıklama: "İnşallah Bu Seyirci 3. Ligi de Görecektir"

Yeniçağaspor Sezona Galibiyetle Başladı: Sinopspor'u Tek Golle Geçtiler!

Tekkedere Köyü'nde Baraj Mağduriyeti: Milletvekili Akgül'den Bakanlara Çağrı

AK Parti'li Yanılmaz, Dörtdivan'ı ziyaret etti

Bolu Milletvekili İsmail Akgül'den Yeni Sanayi Sitesi Gecikmesine Sert Tepki: "Esnaf Nefes Almalı!"

Sanatçı Çetin Altay'dan Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe'ye Ziyaret

CHP Lideri Özgür Özel, Bolu Belediyesi’nin Proje Tanıtım ve Toplu Açılış Töreni’ne katıldı

Korkunç Kaza: D-100'de Kamyonun Çarptığı Otomobil Sürücüsü Yaşamını Yitirdi

Bolu 1. Amatör Küme'de Yeni Sezon Heyecanı Başlıyor: Kuralar Çekildi

Dörtdivanspor'a Güçlü Destek: İsim Sponsoru YEA Yapı Laboratuvarı Ltd. Şti. Oldu

Bolu'da Korkunç Kaza: Park Halindeki Tır Sürücüsü Can Verdi

Bolu Grand Kartal Otel Yangını Davasında Yeni Gelişme: 78 Kişinin Ölümünden Sorumlu 4 Kişi İçin Tutuklama Talebi

Bolu’daki Grand Kartal Otel Davası Gergin Geçti: Mağdur Aileleri İsyan Etti

Gerede Belediyesi'nden İtfaiye Eri Alımı Tartışmasına Açıklama
