Başkan Tanju Özcan iftiralara karşı hukuki süreç başlattı
SİYASET, 20 Mart 2024 03:47Bolu Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, bir süreden beri Yenişafak Gazetesi'nde hakkında çıkan haberlerle ilgili hukuki süreç başlattığını duyurdu.

Bolu Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, bir süreden beri Yenişafak Gazetesi'nde hakkında çıkan haberlerle ilgili hukuki süreç başlattığını duyurdu.
''Sevgili Bolulular, son zamanlarda ulusal yayın yapan Yeni Şafak Gazetesi, hakkımda yalan ve iftira dolu sayısız haberler yapmaktadır. Hatta bu yaptıkları yalan haberleri, sadece Bolu’da yaşayan vatandaşlarımızın görmesi için Bolu bölgesine özel olarak sponsorlu yani yüzbinlerce TL para basarak sosyal medyaları üzerinden paylaşmaktadırlar.'' diyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ''Ben göreve gelirken bir yemin ettim, “Kul hakkı yemeyeceğim, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemeyeceğim, yedirmeyeceğim ve israf etmeyeceğim.” Dedim. Belediye Başkanı olarak görev yaptığım 5 yıl boyunca, belediyeye gelen 30’un üzerinde müfettiş heyeti tarafından, her ihalemiz, her mal alımımız, her harcamamız defalarca incelenmiştir. 1 müfettiş bile çıkıp bizi bu saydıklarımdan herhangi birisi ile itham edememiştir.'' dedi.
Başkan Tanju Özcan açıklamasında, ''Şunu bilmenizi isterim ki; Bolu’ya ve siz değerli Bolululara hizmet etmek için girilen bu yarışta, bazı zavallılar daha şimdiden yalan, iftira ve kul hakkını hiçe sayma yoluna başvurarak, fonladıkları bu maşa gazeteye bu tür haberler yaptırmaktadırlar. Bu sebeple, yapılan yalan ve iftira dolu haberler ile ilgili hukuki süreci de başlatmış bulunmaktayım. Bu ulusal gazeteye ve bu gazeteyi fonlayan zavallılara, 31 Mart’ta, ‘Beni rekor bir oyla seçerek’ en güzel cevabı vereceğinize olan inancım tamdır. Sizlerin güveninden yana hiçbir zaman şüphem olmadı ve olmayacaktır.'' ifadelerini kullandı.
SİYASET, 20 Mart 2024 03:47
Yorumlar (1)
güven
Adam gibi adam, düşünür, sorgular, tartışır, okur, çalışır, adil olur. Adam gibi adam, dürüsttür, özü sözü birdir, namusludur, kul hakkı yemez, harama el uzatmaz.EMİN BAŞKAN GELİYOR....20 Mart 2024 03:47
Çocukların kavgasında 1 çocuk öldü

Hilmi Gültekin’den Ferdi Zeyrek için taziye mesajı

Balkonda mangal mahalleyi ayağa kaldırdı

Tanju Özcan hastaneye kaldırıldı

İsmail Akgül; “Helal kazancın yanındayız”

İsmail Akgül, “Bilge Liderimizin emrindeyiz”

10 yaşında hafız oldu Kurs tarihine geçti

İsmail Akgül Bolu Pazarını ziyaret etti

Ankara üçüncüsü Dörtdivan'dan

Akgül’den Yeniçağa’ya ziyaret

Bolu'da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Dörtdivan Belediyesine 10 hükümlü personel

Vali’nin üstün başarı belgeli müdürüne tabutlu protesto

Beşinci kattan atladı hayatını kaybetti

Bolu’nun altyapısı güçleniyor

Suat Güner açıkladı; AK Parti Gerede İlçe Başkanlığına Erdoğan Kiriş atandı

Başkan Özcan; ''Bu bir hukuk garabetidir''

Skandalların adamı Veysel Tiryaki; Fasıl Köyü’ndeki villada Belediye’nin imkanlarını kullandığı iddia ediliyor

Coskunyürek açıkladı; "Bolu'ya 135 milyon liralık kaynak"
