Türkoğlu; ''Dörtdivan'ı oy deposu olarak gören anlayışa tepki gösterme zamanı geldi''
SİYASET, 23 Ocak 2023 03:58CHP Bolu İl Başkanlığına yeni atanan Ersan Türkoğlu, İl Teşkilat mensupları ile beraber Dörtdivan'ı ziyaret etti.

CHP Bolu İl Başkanlığına yeni atanan Ersan Türkoğlu, İl Teşkilat mensupları ile beraber Dörtdivan'ı ziyaret etti.
Kazım Karsu'nun görevden ayrılmasının ardından İl Başkanlığı görevine atanan Ersan Türkoğlu ilk ilöe ziyaretini Dörtdivan'a yaptı. Türkoğlu'na ziyareti sırasında İl Başkan Yardımcıları Ali Şen, Nihat Yetkin, Mert Konuk, Burçin Uysal, Merkez İlçe Başkanı İsmail Hakkı Candemir, Deniz Kahraman ve Muhip Turhan eşlik etti.
İl Başkanı Ersan Türkoğlu ilk olarak CHP Dörtdivan İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada İlçe Başkanı Aydoğan Aslantaş ve partililer ile görüşen Türkoğlu, daha sonra Dörtdivanlı vatandaşlarla biraraya geldi. Dörtdivan'ın sorunları ile ilgili vatandaşların görüş ve taleplerini alan Başkan Türkoğlu, yaptığı açıklamada; ''Dörtdivan yıllardır AKP iktidarına en yüksek oyun verildiği ama verdiği oy oranına göre en az yatırım alan ilçemiz.'' dedi.
Türkoğlu açıklamasında; ''Bugün başta etlik piliç yetiştiriciliği olmak üzere geçimini hayvancılık sektörü ile sağlayan Dörtdivan, devletin her türlü hibe ve desteğinden mahrum edilmiş, küçülen, nüfusu azalan bir İlçe durumuna gelmiştir. Dörtdivana hiç bir yatırım yapmayan, oy deposu olarak gören anlayışa tepki gösterme zamanı geldi.” diye konuştu.
SİYASET, 23 Ocak 2023 03:58
Yorumlar (0)

Çocukların kavgasında 1 çocuk öldü

Hilmi Gültekin’den Ferdi Zeyrek için taziye mesajı

Balkonda mangal mahalleyi ayağa kaldırdı

Tanju Özcan hastaneye kaldırıldı

İsmail Akgül; “Helal kazancın yanındayız”

İsmail Akgül, “Bilge Liderimizin emrindeyiz”

10 yaşında hafız oldu Kurs tarihine geçti

İsmail Akgül Bolu Pazarını ziyaret etti

Ankara üçüncüsü Dörtdivan'dan

Akgül’den Yeniçağa’ya ziyaret

Bolu'da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Dörtdivan Belediyesine 10 hükümlü personel

Vali’nin üstün başarı belgeli müdürüne tabutlu protesto

Beşinci kattan atladı hayatını kaybetti

Bolu’nun altyapısı güçleniyor

Suat Güner açıkladı; AK Parti Gerede İlçe Başkanlığına Erdoğan Kiriş atandı

Başkan Özcan; ''Bu bir hukuk garabetidir''

Skandalların adamı Veysel Tiryaki; Fasıl Köyü’ndeki villada Belediye’nin imkanlarını kullandığı iddia ediliyor

Coskunyürek açıkladı; "Bolu'ya 135 milyon liralık kaynak"
