Köroğlu Kadın Emek Pazarı açıldı
SİYASET, 23 Ocak 2023 23:53Bolu Belediyesi tarafından ev kadınlarının aile ekonomisine katkı sağlayabilmesi amacıyla kurulan Köroğlu Kadın Emek Pazarı açıldı. Her 15 günde bir belediye katlı otoparkının 6. katında kurulacak olan pazar 10.00 ila 19.00 saatleri arasında açık kalacak.
Bolu Belediyesi tarafından ev kadınlarının aile ekonomisine katkı sağlayabilmesi amacıyla kurulan Köroğlu Kadın Emek Pazarı açıldı. Her 15 günde bir belediye katlı otoparkının 6. katında kurulacak olan pazar 10.00 ila 19.00 saatleri arasında açık kalacak.
Bolu Belediyesi’nden ev kadınlarına büyük destek…
Çeşitli sebeplerden dolayı iş hayatına atılamayan kadınların aile ekonomilerine destek olmak amacıyla Bolu Belediyesi tarafından “Kadın Emek Pazarı” kuruldu. Bundan böyle belediye katlı otoparkının 6. katında her 15 günde bir düzenlenecek ve kadınların işgaliye bedeli ödemeksizin satış yapabildiği pazarın ilki bugün hizmete girdi.

Pazarın açılışında konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu’da bu tarz bir emek pazarına ihtiyaç olduğunu belirterek, “Bolu’nun Kadın Emek Pazarı’ndan haberi olması için billboardlarımızla ve yakında gelecek olan dijital ekranlarımız ile gerekli duyuruları sağlayacağız. Herhangi bir şekilde sizden işgaliye ücreti de istenmeyecek. Yeter ki siz evde ürettiklerinizi paraya çevirip evinizin ekonomisine katkıda bulunabilin. Talep çok olursa yer önerinize de açığız. İlla burası kalacak diye bir şeyimiz de yok. Bizim ilk etapta burayı seçmemizin nedeni soğukta ve sıcakta çok sıkıntı çekmemeniz içindi. Burada amacımız; çalışamayan ev kadınlarımızı evinde üretime teşvik etmektir Ürettiğiyle aile ekonomisine katkıda bulunabilmesidir. Bu fikri kısa zamanda hayata geçiren başta Başkan Yardımcımız Leyla Hanıma ve Kültür Sosyal İşler Müdürümüz Güler Hanıma, onların personel ne de özel bir teşekkür ediyorum. İlk gününüz bereketli olsun. Tekrar hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
Başkan Özcan’ın açılış konuşmasının ardından Pazar dualarla hizmete girdi.
SİYASET, 23 Ocak 2023 23:53
Yorumlar (0)
Gerede’de Olimpiyat Gururu: Kaymakam Kaya Milli Sporcuları Ağırladı
Hayalet Ağlar Belgesel Ekibi Esenler’de İzleyiciyle Buluştu
Milletvekili İsmail Akgül’den Yeni Hastane İnşaatına Ziyaret: "Sağlık Altyapımız Güçleniyor"
İsmail Akgül’den Meclis’te Sert Tepki: "O El Kopartılır!"
Dörtdivan’da Yılların Sorunu Çözülüyor: Gerede Yolu Projesi 2026 Yatırım Programında!
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve CHP Heyeti Beraat Etti
Dörtdivanspor Rövanşı Aldı: Sebenspor’u 3-1 Mağlup Etti
Dörtdivanlı Ömer Akmanşen, Din Öğretimi Genel Müdür Yardımcısı Oldu
İsmail Akgül Sağlık Bakanına sordu: "Bolu Sağlıkta Kaosa mı Sürükleniyor?"
Bolu’da Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem: Bazı Hastane Birimleri Birleştiriliyor
Milletvekili Akgül’den Esnafın "Telif Çilesi" İçin Meclis Hamlesi: "Sistem Yeniden Düzenlenmeli"
Bolu'da asil misafirlere Belediye eli: Yılkı atlarına yaşam desteği
Tuğgeneral Öztürk’ten Vali Aydın’a Ziyaret
Gerede’de Olimpiyat Gururu: Abdullah Yılmaz ve İrem Dursun Coşkuyla Karşılandı
Milletvekili Akgül’den Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ne Anlamlı Ziyaret
Bolu’da Vahşet: Hem Ezildi Hem de Vücudundan Yüzlerce Saçma Çıktı!
Tarımda ezberler bozuluyor: Japon devı Solis-Yanmar Doğanay Otomotiv ile Bolu'da
Başkan Özcan’dan Gazetecilere Kutlama Mesajı: “Basın, Halkımızın Gözü Kulağıdır”
İsmail Akgül’den TBMM’de Emekli Maaşı Çıkışı: "En Düşük Maaş Yeniden Ele Alınmalı"
