Özcan ve Çebi arasında “fırıldak” polemiği
SİYASET, 22 Ekim 2022 03:55Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi arasında ‘dönek’ tartışması alevleniyor.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi arasında ‘dönek’ tartışması alevleniyor.
2018 Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP)’den meclise girip 2021 yılında istifa ederek Memleket Partisi’ne ardından 2022 yılının Ekim ayında ise AK PARTİ’ye katılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasında yaşanan polemik devam ediyor.
Geçtiğimiz gün belediye binasında basın açıklaması yapan Tanju Özcan, AK Parti’nin içlerinde bulunduğu birçok partiden davet aldığını ama tekliflere kapalı olduğunu belirterek, “Ben ne bir Mehmet Ali Çelebi'yim ne de Arzu Aydın'ım. Beni yöneten ilkelerim, menfaatlerim değil. Tekliflere kapalıyım. Kimse beni milletvekili olmak için, milletvekili kalmak için AK Parti'ye giden Çelebi'yle karıştırmasın. Bizim derdimiz koltuk değil" ifadelerini kullanmıştı.
ÇELEBİ TANJU ÖZCAN’A CEVAP VERDİ
Tanju Özcan’ın sözleri üzerine Twitter hesabından açıklama yapan AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, “Tanju Özcan’dan bir Çelebi çıkmaz. Tanju Özcan Partizandır, son tahlilde 6+1’li masayı destekleyeceğim der. Günü Kurtarır. Çelebi devlet adamıdır. Yanlışa yanlış der, gerekçeleriyle neden desteklemeyeceğini açıklar. Gelecek nesilleri düşünür” ifadelerini kullandı.
DEVLET ADAMI DEĞİL FIRILDAK DERLER
Çelebi’nin Tweetine karşılık veren Özcan ise, “Menfaat rüzgarının etkisiyle savrulan, sürekli yön değiştirenlere bu memlekette “devlet adamı” değil “fırıldak” derler Mehmet Ali Çelebi. Yani kısaca Evliya Çelebi Seyehatname’yi, sen dönekliğin kitabını yazdın Çelebi. Sahi kim keşfetti bu döneği?” ifadelerini kullandı.
SİYASET, 22 Ekim 2022 03:55
Yorumlar (0)

Çocukların kavgasında 1 çocuk öldü

Hilmi Gültekin’den Ferdi Zeyrek için taziye mesajı

Balkonda mangal mahalleyi ayağa kaldırdı

Tanju Özcan hastaneye kaldırıldı

İsmail Akgül; “Helal kazancın yanındayız”

İsmail Akgül, “Bilge Liderimizin emrindeyiz”

10 yaşında hafız oldu Kurs tarihine geçti

İsmail Akgül Bolu Pazarını ziyaret etti

Ankara üçüncüsü Dörtdivan'dan

Akgül’den Yeniçağa’ya ziyaret

Bolu'da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Dörtdivan Belediyesine 10 hükümlü personel

Vali’nin üstün başarı belgeli müdürüne tabutlu protesto

Beşinci kattan atladı hayatını kaybetti

Bolu’nun altyapısı güçleniyor

Suat Güner açıkladı; AK Parti Gerede İlçe Başkanlığına Erdoğan Kiriş atandı

Başkan Özcan; ''Bu bir hukuk garabetidir''

Skandalların adamı Veysel Tiryaki; Fasıl Köyü’ndeki villada Belediye’nin imkanlarını kullandığı iddia ediliyor

Coskunyürek açıkladı; "Bolu'ya 135 milyon liralık kaynak"
