Yine yeniden Ahmet Koçak
GÜNCEL, 16 Ekim 2022 23:56Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Bolu 1 Nolu Şube 5. Olağan Genel Kurulu tamamlandı. 5. Olağan Kongre’ye tek liste ile giren mevcut Başkan Ahmet Koçak yeniden başkan seçildi.
Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Bolu 1 Nolu Şube 5. Olağan Genel Kurulu tamamlandı. 5. Olağan Kongre’ye tek liste ile giren mevcut Başkan Ahmet Koçak yeniden başkan seçildi.
Eğitim Bir-Sen Bolu 1 Nolu Şube 5. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurula, Memur Sen Genel Başkan yardımcısı Mehmet Ali Esen, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Daire Başkanı Durmuş Ali Daldallı’nın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Divan Başkanlığını Memur Sen Genel Başkan yardımcısı Mehmet Ali Esen’in yaptığı kongede bir konuşma yapan Ahmet Koçak; “Rahmetli kurucu Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan ve 7 güzel arkadaşıyla kurduğu sendikamız bugün 450 bin üye sayısıyla Türkiye’nin ve Dünyanın en büyük sivil toplum örgütüdür. Bağlı olduğumuz konfederasyon Memur Sen, 1 Milyon 56 bin üyeyle Dünyanın ve Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütüdür. Ne demişti kurucu genel başkanımız, ‘Kim demiş her şeyin bitişi ölüm. Destanlar yazılır mezarlarımızdan’ Evet bugün o güzel insanın mezarından destanlar yazılıyor ve yazılmaya devam edecek. Burada eski iki başkanım İsmail Yalçın ve Abdullah Yılmaz var. Eski üyelerimiz, arkadaşlarımız var. Biz yola çıktığımızda kiralık yerlerde, sobalı yerlerde zor şartlar altında mücadele ederek bugünlere geldik. İman varsa imkanda vardır diyen Milli Görüşün lideri rahmetli Erbakan’ın, bu sendikayı kurarken Akif İnan’a öğüt ettiği gibi, ‘sadece emek ve ekmek değil, ülkenin özgürlük, ümmetin özgürlük mücadelesini veren bir sivil toplum örgütüyüz. Bugüne kadar yaptıklarımız için hamd ediyoruz. Bundan sonra yapacaklarımız içinde Rabbimden yardım, sizlerden destek bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.
Protokol konuşmalarının ardından bugüne kadar Eğitim Bir Sendikasına hizmet etmiş bazı üyelere plaketleri verildi. Ardından yapılan seçimde delegelerin tamamının oyunu alan Ahmet Koçak ve yönetimi yeniden Eğitim Bir Sen Bolu 1 Nolu Şubesini bir dönem daha yönetmeye hak kazandı.
GÜNCEL, 16 Ekim 2022 23:56
Yorumlar (0)
Gerede’de Olimpiyat Gururu: Kaymakam Kaya Milli Sporcuları Ağırladı
Hayalet Ağlar Belgesel Ekibi Esenler’de İzleyiciyle Buluştu
Milletvekili İsmail Akgül’den Yeni Hastane İnşaatına Ziyaret: "Sağlık Altyapımız Güçleniyor"
İsmail Akgül’den Meclis’te Sert Tepki: "O El Kopartılır!"
Dörtdivan’da Yılların Sorunu Çözülüyor: Gerede Yolu Projesi 2026 Yatırım Programında!
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve CHP Heyeti Beraat Etti
Dörtdivanspor Rövanşı Aldı: Sebenspor’u 3-1 Mağlup Etti
Dörtdivanlı Ömer Akmanşen, Din Öğretimi Genel Müdür Yardımcısı Oldu
İsmail Akgül Sağlık Bakanına sordu: "Bolu Sağlıkta Kaosa mı Sürükleniyor?"
Bolu’da Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem: Bazı Hastane Birimleri Birleştiriliyor
Milletvekili Akgül’den Esnafın "Telif Çilesi" İçin Meclis Hamlesi: "Sistem Yeniden Düzenlenmeli"
Bolu'da asil misafirlere Belediye eli: Yılkı atlarına yaşam desteği
Tuğgeneral Öztürk’ten Vali Aydın’a Ziyaret
Gerede’de Olimpiyat Gururu: Abdullah Yılmaz ve İrem Dursun Coşkuyla Karşılandı
Milletvekili Akgül’den Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ne Anlamlı Ziyaret
Bolu’da Vahşet: Hem Ezildi Hem de Vücudundan Yüzlerce Saçma Çıktı!
Tarımda ezberler bozuluyor: Japon devı Solis-Yanmar Doğanay Otomotiv ile Bolu'da
Başkan Özcan’dan Gazetecilere Kutlama Mesajı: “Basın, Halkımızın Gözü Kulağıdır”
İsmail Akgül’den TBMM’de Emekli Maaşı Çıkışı: "En Düşük Maaş Yeniden Ele Alınmalı"
