Özcan'dan Gergerlioğlu'na: ''Yüreğin yetiyorsa Bolu'da esnaf ziyareti yap''
SİYASET, 06 Ekim 2022 07:51HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, CHP Genel Merkezi başta bizim sözümüzü dinleseydi bu kadar saçmalıkla uğraşmazlardı" dedi. Gergerlioğlu’nun sözlerine karşılık Özcan, “Kandil artığının, halen Türkiye Cumhuriyeti’nin Milletvekili olarak kalması içimi sızlatıyor” dedi.
HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, CHP Genel Merkezi başta bizim sözümüzü dinleseydi bu kadar saçmalıkla uğraşmazlardı" dedi. Gergerlioğlu’nun sözlerine karşılık Özcan, “Kandil artığının, halen Türkiye Cumhuriyeti’nin Milletvekili olarak kalması içimi sızlatıyor” dedi.
TBMM’de düzenlediği basın toplantısıyla, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın ihracına ilişkin Cumhuriyet Halk Partisi’ne seslenen HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı hedef aldı. Gergerlioğlu, "CHP Genel Merkezi başta bizim sözümüzü dinleseydi bu kadar saçmalıkla uğraşmazlardı" dedi. Gergerlioğlu’nun sözlerine. Twitter hesabından cevap veren Özcan, ''Umuyorum HDP genel merkezine gönderdiğim kına sana ulaşmıştır'' dedi.
“ÇOK GEÇ KALDILAR”
Gergerlioğlu Mecliste yaptığı basın açıklamasında, "CHP disiplin kurulu toplandı, onlar kendileri karar alıyorlar. Ben bu kürsüden böyle bir öneride bulundum ama onlarda çok geç kaldılar’’ ifadelerini kullandı. Öte yandan, Gergerlioğlu, "Ayrımcılık ve ırkçılık mı olur bu devirde, söylediklerine kendisi de inanmıyor, Bizim başta sözümüzü dinleselerdi bu kadar saçmalıklarla uğraşmazlardı’’ dedi.
''YÜREĞİN YETİYORSA BOLU'DA ESNAF ZİYARETİ YAP "
Gergerlioğlu’nun sözlerine sosyal medya hesabından cevap veren Tanju Özcan, "Umarım HDP Genel Merkezine gönderdiğin kına eline ulaşmıştır. Sığınmacılar gitmeli dediğim için bana ırkçı ve faşist diyen bu Kandil artığının, halen Türkiye Cumhuriyeti’nin Milletvekili olarak kalması içimi sızlatıyor, yüreğin yetiyorsa gel Bolu’da bir esnaf ziyareti yap" ifadelerini kullandı.
SİYASET, 06 Ekim 2022 07:51
Yorumlar (0)
Gerede’de Olimpiyat Gururu: Kaymakam Kaya Milli Sporcuları Ağırladı
Hayalet Ağlar Belgesel Ekibi Esenler’de İzleyiciyle Buluştu
Milletvekili İsmail Akgül’den Yeni Hastane İnşaatına Ziyaret: "Sağlık Altyapımız Güçleniyor"
İsmail Akgül’den Meclis’te Sert Tepki: "O El Kopartılır!"
Dörtdivan’da Yılların Sorunu Çözülüyor: Gerede Yolu Projesi 2026 Yatırım Programında!
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve CHP Heyeti Beraat Etti
Dörtdivanspor Rövanşı Aldı: Sebenspor’u 3-1 Mağlup Etti
Dörtdivanlı Ömer Akmanşen, Din Öğretimi Genel Müdür Yardımcısı Oldu
İsmail Akgül Sağlık Bakanına sordu: "Bolu Sağlıkta Kaosa mı Sürükleniyor?"
Bolu’da Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem: Bazı Hastane Birimleri Birleştiriliyor
Milletvekili Akgül’den Esnafın "Telif Çilesi" İçin Meclis Hamlesi: "Sistem Yeniden Düzenlenmeli"
Bolu'da asil misafirlere Belediye eli: Yılkı atlarına yaşam desteği
Tuğgeneral Öztürk’ten Vali Aydın’a Ziyaret
Gerede’de Olimpiyat Gururu: Abdullah Yılmaz ve İrem Dursun Coşkuyla Karşılandı
Milletvekili Akgül’den Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ne Anlamlı Ziyaret
Bolu’da Vahşet: Hem Ezildi Hem de Vücudundan Yüzlerce Saçma Çıktı!
Tarımda ezberler bozuluyor: Japon devı Solis-Yanmar Doğanay Otomotiv ile Bolu'da
Başkan Özcan’dan Gazetecilere Kutlama Mesajı: “Basın, Halkımızın Gözü Kulağıdır”
İsmail Akgül’den TBMM’de Emekli Maaşı Çıkışı: "En Düşük Maaş Yeniden Ele Alınmalı"
